Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomno 2 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 Anonymních nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Moje cesta za lepším tělem - Sparkle | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 27th February 2013, 9:46 pm | |
| Bežkyňa no jo, na prasecí den jsem taky myslela, ale nevim, asi se bojim si oficiálně povolit , že si pak budu povolovat pořád Lauro já to takhle dneska udělala poprvé, horší to bude až půjdu za měsíc na oslavu sestřenky, to je dortíček, chlebíčky, brambůrky, dám si pivo nebo víno a už to lítá |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 27th February 2013, 10:14 pm | |
| - Sparkle napsal:
- Bežkyňa no jo, na prasecí den jsem taky myslela, ale nevim, asi se bojim si oficiálně povolit , že si pak budu povolovat pořád
Lauro já to takhle dneska udělala poprvé, horší to bude až půjdu za měsíc na oslavu sestřenky, to je dortíček, chlebíčky, brambůrky, dám si pivo nebo víno a už to lítá Ono se fakt nic nestane, uvidíš :-) Já teda to častěji porušuji (víkendy),ale nemá to vliv na váhu, třeba by úbytky mohly být rychlejší, to nezjistím. Ale už se mi stalo, že jsem se přežírala jeden víkend a najednou po něm jsem vážila o kilo míň a to mi váha dlouho nešla dolů. Pak jsem se dozvěděla, že občas je právě dobrý to tělo ,,vyšokovat", obvzlášť se sacharidama tak jednou týdně. Protože tělo si hrozně moc zvyká na příjem a pak už nereaguje a toto ho znovu nakopne a prý to dělají i kulturisti, že jednou - dvakrát týdně dělají sacharidové šoky, dopřejí si, co chtějí. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 28th February 2013, 4:35 pm | |
| presne tak, vola sa to sacharidove vlny, brutalne to restartne organizmus a zvysi sa spalovanie....u mna to perfektne funguje.... |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 28th February 2013, 5:27 pm | |
| Holky, děkuju moc za vaše názory a rady Já jsem na sebe přísnější, protože už jsem jednou zhubla a pak to všechno hodila za hlavu (kde já už mohla dneska být) a tak se bojím, aby jsem zase nesklouzla k lenosti. Navíc jsem těď lehce demotivovaná, protože cvičím a centimetry lezou dolů strašně pomalinku(rozuměj skoro vůbec), i na pohled mi přijde, že na to, že cvičím skoro každý den, tak to není nijak vidět |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 28th February 2013, 6:16 pm | |
| - Sparkle napsal:
- Holky, děkuju moc za vaše názory a rady
Já jsem na sebe přísnější, protože už jsem jednou zhubla a pak to všechno hodila za hlavu (kde já už mohla dneska být) a tak se bojím, aby jsem zase nesklouzla k lenosti. Navíc jsem těď lehce demotivovaná, protože cvičím a centimetry lezou dolů strašně pomalinku(rozuměj skoro vůbec), i na pohled mi přijde, že na to, že cvičím skoro každý den, tak to není nijak vidět Sparkle, nejsem teda ráda, že to máš jako já. taky jsem to už jednou hodila za hlavu a také je to teď těžké, každý den cvičení a váha a cm mi skoro nejsou dolů a poslední dobou vůbec :-( Jak dlouho znovu cvičíš a kolik jsi nabrala? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 28th February 2013, 7:35 pm | |
| Lauro, ve zkratce (výška 164cm), nejvíc jsem měla 68, pak úbytek na 61kg, teď kolem 64 což se mě drží zuby nehty pravidelněji cvičím od 2.1. (můžu sem i vykopírovat pohyb - píšeme si to na stobu), úbytek na cm max 0.5... o víkendu zkusím ještě skočit na váhu co mi orientačně měří %svalů a tuků, jestli se něco událo Mrknu na tvoje téma |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 28th February 2013, 9:49 pm | |
| - Sparkle napsal:
- Lauro, ve zkratce (výška 164cm), nejvíc jsem měla 68, pak úbytek na 61kg, teď kolem 64 což se mě drží zuby nehty pravidelněji cvičím od 2.1. (můžu sem i vykopírovat pohyb - píšeme si to na stobu), úbytek na cm max 0.5... o víkendu zkusím ještě skočit na váhu co mi orientačně měří %svalů a tuků, jestli se něco událo
Mrknu na tvoje téma Ahojky, já mám stejnou výšku, nejvíc jsem měla 64kg a vím, jaké to je, když to přese všechnu snahu stojí. A člověk se pídí po tom, kde by mohl ještě vylepšit rezervy. Já teď stojím na 57kg, ale jsem nešťastná, mám hodně tuku v těle a přijde mi, že ho vůbec nesnižuji na úkor svalů. (koukni na míry přes břicho:-( Jídlo teď docela mám ok, až na pár výjimek, ale není to tak, že bych potom chytla slinu a už se rozjela, vždy se vrátím zpět. Ale rozumím ti a je fakt rozumné, že nechceš řešit ani trošku. Ono opravdu to za to nestojí a někdy je dobré se pořádně na to naštvat :-)) Já poslední dobou moc neaktualizovala můj sportovní deníček, ale brzy ho doplním. Cvičím dál. Sekla jsem s Jill a teď víc posiluju s činkami doma, cvičím fitbox a tento týden jsem začala se Zuzkou. Také se chci zítra nebo pozítří převážit, nejlepší je to po dni relaxace ráno po wc :-)) Mám taky orientační váhu, ale asi za měsíc se přeměřím znovu na in body. Budu ráda, když napíšeš, jak cvičíš a jak jíš. Já pořád hledám inspiraci, jak nejlíp na to, tím spíš, když se neměním. Děkuju :-) Věřím, že to dáme! Já si myslím, že teď je tělo na tom prostě hůř - já z 52 kg přibrala od září do ledna na 59kg skoro 60! Takže to tělo se musí pořádně rozjet, ustálit se v režimu, jak v jídle tak ve cvičení a prostě ho přesvědčím, že to myslím vážně! |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 1st March 2013, 8:20 am | |
| Jasný, já to trošku beru tak, že jsem si to tělo pěkně vykrmovala delší dobu, tak mi to teď prostě vrací a nemůžu chtít aby jsem byla za chvilku taková, jaká chci být, že si to prostě musím pořádně zasloužit )) Nehledě na to, že je pravda co mi někdo říkal, že je pořád zima, proto se ty tukový zásoby tak drží, no snad s odcházející zimou budou odcházet i špeky |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 1st March 2013, 8:32 am | |
| Já si také říkám, že co by chtěl a člověk za zázraky, na jednu stranu jo poctivě cvičím skoro každý den a pak zase jsou to třeba jenom dva měsíce co znovu.. hlavně, i kdyby se nic neměla změnit, což je proti logice, tak chci u cvičení a zdravějšího jídla zůstat, vím, co to se mnou udělalo bez toho. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 1st March 2013, 9:53 am | |
| Takže můj pohyb určitě by jsem mohla cvičit víc, vím to 2.1. - Posilovna (10min kolo, 40min na strojích, 15minut cviky na zemi a protahování) 3.1. - --------- 4.1. - Zumba Flat Abs(20min) a Jillian 30day shred L1 5.1. - Zumba (20min) 6.1. . výšlap na vrch (svižným tempem, podle mapy cca 5km, ale myslím, že to bylo víc ) 7.1. - Yoga Meltdown L1 Jillian - 35min 8.1. - ---------nic 9.1. posilovna (40min stroje, 13min eliptical, 5min protahování) 10.1. zumba flat abs 20min, cvičení s victorias secret 10min 11.1. ---------po práci hned na oslavu narozenin, takže nic 12.1. výšlap na kopec, ušli jsme 5km na vrchol a zpět, plus běhání po lese a hledání kešek 13.1. -------- 2hod uklízení a odstraňování vánočních dekorací 14.1. Zumba flat abs (20min), Victoria Secret (10min), sedy lehy (3x20) 15.1. Zumba flat abs (20min), 30 day shred, L1 16.1. Posilovna - Eliptical (13min), posilování na strojích (40min), posilování na zemi a protahování (10min) 17.1. --------- nic 18.1. Zumba flat abs (20min) a pár cviků na břicho z fitnesstv.cz 19.1. Zumba sculpt and Tone(45min), sedy led(3x20) 20.1. ----------nic 21.1. ---------- 22.1. Zumba Flat abs, 30 day shred L1 23.1. Posilovna (13min eliptical, 40min posilování na strojích a 15 na zemi s činkama a protahování) 24.1. ----------nic 25.1. ----------nic 26.1. Zumba flat abs 27.1. Zumba flat abs, Victorias secret workout (10min) a Blogilates Call Me Maybe Mighty Squat Challenge28.1. Zumba flat Abs, Blogilates - Victoria Secret Model Ab Workout (ta holka je blázen!!!), cca 10min cviků na ruce a protažení 29.1. Zumba flat abs, Denise Austin Hot-Body-Yoga-Workout-2 (28min) Takhle jóga mě bavila, převážná část se cvičí s činkama, po dovče jí hodlám cvičit pravidelně 30.1. Posilovna (eliptical 10min), 45 min posilování na strojích, 10min s činkama a protahování 31.1. odjezd na dovču 11.2. ----------- návrat z dovči 12.2. Zumba flat abs, Denise Austin Hot-Body-Yoga-Workout-2 13.2. Posilovna - kolo 13min, cvičení na strojích, s činkama, protahování 14.2. ----------- nic, byla valentýská obědo-véča a pak už se mi nechtělo 15.2. zumba flat abs, Jillian M. 30 day shred (L1) 16.2. ---------- dopoledne jsem uklízela byt (aneb nechte přítele samotného hospodařit 11dní a odjeďte na dovolenou ) a odpo oslava narozenin bratránka, takže mimo úklidu jiný pohyb nebyl 17.2. 30day shred(L1)18.2. 30 day shred (L1) 19.2. 30 day shred (L1) 20.2. Posilovna (13min eliptcal, 40min posilování na strojích, 10min cviky s činkama, protahování) 21.2. šla jsem z práce pěšky domů (35min), 30 day shred(28min), Zumba flat abs (20min) 22.2. ---------- nic, jelo se na Kryštofa , takže jsem jela po práci hned za mamkou do práce a pak směr Praha 23.2. ---------- nic, byla jsem lenoška a ani jsem neměla kde cvičit, přijel na víkend brácha a zabral nám pokoj pro hosty, kde normálně cvičím takže jenom úklid bytu 24.2. zumba flat abs, 30 day shred (L1)25.2. Jillian - 30 day shred (L2) 26.2. Jillian - 30 day shred (L2), Les mills combat (2) 27.2.Posilovna (13min eliptical, 45min na strojích, 10 cviky na zemi a protahování)28.2. -----------nic |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 1st March 2013, 3:31 pm | |
| Ahojky, teda jsi fakt pilná. Já si teda nemyslím, že bys mohla cvičit víc. Odpočinek je opravdu důležitý pro růst svalů, jestli můžu doporučit, tak po tělocvičně bych si dávala vždy den volna pro regeneraci a růst. Zase když máš moc velký výdej, neodpočíváš a přijímáš málo, tak aby si se víc neobalovala tukem a nebyla jsi ,,skinny fat". To se mně právě stalo, cvičení každý den a připadala jsem si najednou víc oplácaná a opravdu jsem byla, přibyl mi tuk a nenabyly svaly! Je hodně tlustých lidí, co večeří jen zeleninu s vařeným masem a běhají 6 krát týdně a právě v tom to je.
Jinak moc děkuju i jsi mě inspirovala si také zacvičit něco jinčího :-) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 3rd March 2013, 3:44 pm | |
| - laura555 napsal:
- Ahojky, teda jsi fakt pilná. Já si teda nemyslím, že bys mohla cvičit víc. Odpočinek je opravdu důležitý pro růst svalů, jestli můžu doporučit, tak po tělocvičně bych si dávala vždy den volna pro regeneraci a růst. Zase když máš moc velký výdej, neodpočíváš a přijímáš málo, tak aby si se víc neobalovala tukem a nebyla jsi ,,skinny fat". To se mně právě stalo, cvičení každý den a připadala jsem si najednou víc oplácaná a opravdu jsem byla, přibyl mi tuk a nenabyly svaly! Je hodně tlustých lidí, co večeří jen zeleninu s vařeným masem a běhají 6 krát týdně a právě v tom to je.
Jinak moc děkuju i jsi mě inspirovala si také zacvičit něco jinčího :-) lauro děkuji za rady po tý posilce si teda zkusím dávat pauzu a jsem ráda, že jsem tě inspirovala na jiné cvičení až se mi to nastřádá, tak jsem zase nějaký výpis dám |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th March 2013, 9:09 pm | |
| dneska jsem měla možnost jít si zaplavat do školního bazénu.... holky to byla lahoda jen já, kamarádka a ke konci ještě nějaký učitel...ten pocit po plavání nejlepší |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 16th March 2013, 5:37 pm | |
| Pohyb
1.3. - nic 2.3. - 30Day Shred - L2 3.3. - nic
4.3. - hodina plavání 5.3. - 30Day shred L2 6.3. - pěšky z práce - 45min chůze, Posilovna 7.3. - nic 8.3. - nic (rozešel se semnou přítel, takže pátek a celý víkend bez cvičení, s kapesníkem u nosu) 9.3. - 10.3. -
11.3. - 30day shred L2 12.3. - nic 13.3. - Posilovna 14.3. - nic 15.3. - Yoga Denis Austin 16.3. - Zumba flat abs, ZWOW 60, plank-1:20 |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 16th March 2013, 7:56 pm | |
| Ahoj Sparkly, to mě moc mrzí s přítelem. Jak dlouho jste spolu byli a jak to bereš? Vůbec se ti nedivím, jen se zregeneruj, potřebuješ se opečovat |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 16th March 2013, 8:05 pm | |
| Lauři 4 a půl... ale už delší dobu to bylo na nic a ten vztah se nikam nevyvíjel... no jsem smutná, ale uvědomuju si, že by jsme spolu byli neštastný... tak jsem zbyla v našem bytě sama a učím se žít single |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 17th March 2013, 8:22 am | |
| - Sparkle napsal:
- Lauři 4 a půl... ale už delší dobu to bylo na nic a ten vztah se nikam nevyvíjel... no jsem smutná, ale uvědomuju si, že by jsme spolu byli neštastný... tak jsem zbyla v našem bytě sama a učím se žít single
To je mi hrozně líto po takové době, když si člověk uvědomí, co tomu věnoval. Ale když to nebylo úplně funkční, tak je to určitě lepší. Máš šanci do budoucna začít nový lepší vztah, budeš poučená a už budeš vědět, co potřebuješ pro to, aby jsi byla štastná. Někdo zůstává jen ze zvyku a pak mu utečou ty nejkrásněší chvíle života, které mohl prožívat i třeba s někym jiným. Ono taky není asi úplně špatné být chvíli single. Já jsem s přítelem už šest let tak vím o čem mluvim.. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 17th March 2013, 1:53 pm | |
| - laura555 napsal:
- Sparkle napsal:
- Lauři 4 a půl... ale už delší dobu to bylo na nic a ten vztah se nikam nevyvíjel... no jsem smutná, ale uvědomuju si, že by jsme spolu byli neštastný... tak jsem zbyla v našem bytě sama a učím se žít single
To je mi hrozně líto po takové době, když si člověk uvědomí, co tomu věnoval. Ale když to nebylo úplně funkční, tak je to určitě lepší. Máš šanci do budoucna začít nový lepší vztah, budeš poučená a už budeš vědět, co potřebuješ pro to, aby jsi byla štastná. Někdo zůstává jen ze zvyku a pak mu utečou ty nejkrásněší chvíle života, které mohl prožívat i třeba s někym jiným. Ono taky není asi úplně špatné být chvíli single. Já jsem s přítelem už šest let tak vím o čem mluvim.. Děkuju... určitě bude líp, věřim tomu. Přesně jak píšeš, už budu víc poučená. Tohle byl můj první vážnej vztah a nelituju ani jediné minuty, ale byl čas se posunout dál. Teď se budu chvíli věnovat sama sobě a svým potřebám |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 23rd March 2013, 1:18 pm | |
| dneska jsem zase hupla na váhu a vytáhla metr, takže změny Březen (23.3.) ........................Leden 28.1. (před dovolenou, po ní to bylo ještě horší ale nezapsala jsem si to) 62.4 kg .................. 64.7 kg 24.7% tuk................ 26.4% tuk 55% voda ................53.7% voda 22.2 kg svaly............ 22.8Kg sval (jak to, že to šlo taky dolů? :/) 11.6%kosti................11.4 % kosti zadek 101cm ............zadek 103cm břicho 83.5cm ...........břicho 85cm pas 71cm ................. pas 73cm stehno 60 cm.............stehno 61cm už jsem si 2x zacvičila Zuzku a baví mě to.. jen jsem zvyklá si dát předtím zumbu na zahřátí a ta mě teda už nebaví, pořád dokola :/ těším se na teplo, až vytáhnu kolo a brusle Jídlo jsem teď poslední týden trošku flákala. Jak bydlím sama, tak jsem líná si večer něco dělat a kolikrát do něčeho kousnu a odložím to, protože na to nemám chuť ani hlad, takže na tomhle musím zapracovat, aby se mi nedosatek jídla nevymstil.. Jinak budu ráda za každou radu, štve mě, že mi jdou dolů i ty svaly (já vím já vím, ta domácí váha třeba nebude tak přesná, ale stejně) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 3rd May 2013, 11:07 am | |
| Zdravím milé spolubojovnice Když jsem se přihlašovala k Nikki do proměny, nevěděla jsem jaká proměna mě za ty 3 měsíce vlastně čeká. Bohužel se změna netýká tolik těla jako duše. Jak jsem psala, rozešli jsme se s přítelem a já najednou jako kdybych se mohla nadýchnout, začala jsem zase žít. Potkávám lidi, staré i nové. Všichni mi říkají, že zářím na dálku. Jsem plná energie, jako kdybych ji celou tu dobu potlačovala. Zamilovala jsem se, trošku nešťastně, ale ono to s náma nějak dopadne. Každý měsíc se jedu podívat někam, kde jsem ještě nebyla, což mě nejvíc naplňuje těším na festivaly a všechny letní akce, která nás čekají Poslední dobou se mojí vášní stalo kolo. Jen mi počasí moc nepřeje Cvičení jako takové flákám, ponechala jsem si jednou týdně posilovnu, jinak jezdím na kole a prokládám to různými challenge, takže na tom musím zase zapracovat. Jídlo si taky moc nehlídám, ale necpu se nezdravými potravinami (mimo buřtíka na prvomájovém pochodu ) Hlavní je teď, že jsem šťastná a za to patří velký dík lidem, kteří jsou kolem. A teď se jdu podívat, co je tu nového |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle | |
| |
| | | | Moje cesta za lepším tělem - Sparkle | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |