Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomno 6 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 6 Anonymních nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Moje cesta za lepším tělem - Sparkle | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 2nd January 2013, 11:03 am | |
| Ahoj, Jmenuji se Radka, je mi 26let Minulý rok na jaře jsem se vsadila s bráchou o sporttester (pro mně a pro něj tvarohy za 600kč), kdyř zhubnu 5kg a samozřejmě i na centimetry. V tu dobu jsem měla na váze 68kg při výšce 164cm. Začala jsem si na stobu vyplňovat semaforky, sportovala jsem a sázku jsem vyhrála, ale pak jsem se na všechno vykašlala. Taky z trošku z důvodu rekonstrukce, ale i z vlastní lenosti Teď mám 63.5kg a postavu rozkydnutou až hrůza. Takže se znovu chci pustit do boje a doufám, že tenhle deníček a vy všechny, mi v tom budete oporou Fotky a míry dodám večer, teď jsem v práci, takže u sebe žádné nemám Budu moc ráda, za vaše rady a podporu. Hezký den Edit. přidala jsem fotky jsou focené 30.12.2012
Naposledy upravil Sparkle dne 21st February 2013, 7:59 pm, celkově upraveno 4 krát |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 2nd January 2013, 11:43 am | |
| Držím palce a teším sa na fotky. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 2nd January 2013, 9:47 pm | |
| vítej rozhodně na tom nejsi nijak tragicky, myslim, že by to mohlo jít rychle a brzy by jsi mohla být spokojená dobrá sázka, dobrá motivace, dotoho bych se pustila taky |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 3rd January 2013, 8:38 am | |
| Děkuji za uvítání Jak jsem psala u Kulíška chystám se kombinovat různé druhy cvičení, popravdě se trošku bojím, aby se mi neomrzelo cvičit pořád to samé. Chtěla bych kombinovat Jillian, Blogilates, posilovnu, plavání, zumbu (domácí verzi)... není to moc druhů sportu? Neměla bych se zaměřit raději jen na jeden, dva druhy? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 3rd January 2013, 12:44 pm | |
| já myslím, že je dobrý, když to naopak kombinuješ, protáhneš si pořádně celý tělo a jak říkáš, jen tak to neomrzí pokud se bojíš že to omrzí tak jednoduše přejdeš k něčemu jinýmu, těch workoutů je tolik.. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 3rd January 2013, 12:44 pm | |
| a neboj se, že by pak výsledky nešli vidět, pokuď bys opravdu necvičila třeba shred těch 30 dní |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 2:31 pm | |
| Dneska jsem navrhla bráchovi, aby sepsal svojí proměnu a poslal ji Nikky na blog. Doufám, že to udělá a že se vám bude jeho proměna líbit |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 4:32 pm | |
| ty jo, že by konečně nějakej chlap ? ať se je taky na co dívat |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 4:55 pm | |
| Tak uz se nejakej chlap prihlasil, ze by bracha ? Supeeeeeeeeeeeeer, pritel se mnou zacal vcera taky 30 day shared, ale pochybuju, ze by fotky uverejnil Brachovi hodne sil a drzime palce |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 5:20 pm | |
| |
| | | Nikki Finn (admin) Admin
Poèet pøíspìvkù : 1074 Join date : 09. 07. 12 Age : 44 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 5:28 pm | |
| tak jelikož ten chlap psal, že ho přemluvila ségra, tak to bude asi jeden a ten samý A bratr tady Sparkle udělal vážně skvělý pokrok | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 5:37 pm | |
| brácha už má svoji proměnu za sebou a musim říct, že je to mazec škoda, že nejsem tak důsledná jako on a svůj příběh dneska odeslal, tak snad ho Nikky brzo zveřejní Pozvala bych ho i sem, ale on do mě hrozně rád šije a tady by si to obzvlášť vychutnával Jinak, dneska jsem si dala 20min zumby(Flat abs) a jak jsem byla nabuzená, tak jsem si ještě střihla 30day shred, level1, přiznávám, bez mučení, že bez činek ale na to, že když jsem jela z práce, tak se mi vůbec nic nechtělo a teď jsem pyšná, že jsem to tak hezky zvládla Za odměnu teď popíjím pressíčko a koukám na Kamarád taky rád Odpoledne jsem se taky konečně změřila, takže k dnešku: Prsa 91cm Pas 75cm Podbřišek(nejširší místo) 86cm Zadek 104cm Stehno 61cmHupsla jsem i na váhu(i když to je teda po celém dni), ale ať vidím, alespoň orientačně, jak se mění tuk ve svaly, hi hi 64kg tuk 26% voda v těle 54% svaly 22.7kg kosti 11.3% |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 5:39 pm | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 5:46 pm | |
| fotila jsem ho vcera ja, kdyz vylezl z vany , ale jak rikam, pochybuju, ze s tim bude souhlasit, no uvidime:). Na brachu se moc tesim, mohlo by to pritele poradne nakopnout a vlastne vsechny muze, kteří chteji zacít. A ohledne mereni, zmerila bych se taky, ale nevim kde, abych se priste zmerila na stejnem miste |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 6:05 pm | |
| zdá se mi, že máš docela dost % svalů na to, že jsi předtím necvičila |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 6:09 pm | |
| Ráďo třeba ho brácha nakopne no bylo by fajn, kdyby to pak zveřejnil jinak ho obdivuju, že do toho s tebou vůbec šel. Můj přítel je línej a nikdy by se mnou necvičil ten se mnou jde tak na procházku. Vloni dostal kolo a ani jednou ho nevyzkoušel Určitě poznáš kde jsi se měřila tyhle míry jsou nejvíc vypovídající když jse hubla vloni, tak to bylo na cm krásně vidět |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 6:13 pm | |
| Seasha, škoda, že nemám ten papír kam jsem si to zapsala před rokem, abych to porovnala... já chodím dlouhodobě jednou týdně do posilky, nevim jestli to na to může mít vliv (spíš si myslím, že ne, protože pohyb jednou týdně bylo dost málo, co si budeme povídat) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 6:19 pm | |
| Je tohle možný ta moje sestra? :-D Zase by se chtěla sázet.. sistr to musíš sama chtít :-D |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 6:30 pm | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 4th January 2013, 6:38 pm | |
| zapomínáš na to kdo jsem :-D btw: já neprudím, enem jsem se tě snažil povzbudit :-D A držím ti palce ať ti to vyjde, ale sázet se tentokráte nebudu :-) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 5th January 2013, 12:51 pm | |
| - Sparkle napsal:
- Seasha, škoda, že nemám ten papír kam jsem si to zapsala před rokem, abych to porovnala... já chodím dlouhodobě jednou týdně do posilky, nevim jestli to na to může mít vliv (spíš si myslím, že ne, protože pohyb jednou týdně bylo dost málo, co si budeme povídat)
jednou týdně není moc, ale pořád lepší než nic ale zas jde o to co jsi v tý posilce dělala, pokuď jsi to měla náročný tak je možný, že něco málo tam bude |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 5th January 2013, 12:55 pm | |
| - Seasha napsal:
- Sparkle napsal:
- Seasha, škoda, že nemám ten papír kam jsem si to zapsala před rokem, abych to porovnala... já chodím dlouhodobě jednou týdně do posilky, nevim jestli to na to může mít vliv (spíš si myslím, že ne, protože pohyb jednou týdně bylo dost málo, co si budeme povídat)
jednou týdně není moc, ale pořád lepší než nic ale zas jde o to co jsi v tý posilce dělala, pokuď jsi to měla náročný tak je možný, že něco málo tam bude no máme takovou klasiku. 10min eliptical, pak na strojích- ruce, břicho, záda,nohy a pak ještě menší cviky na zemi a protahování |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 5th January 2013, 12:58 pm | |
| - Sparkle napsal:
- Seasha napsal:
- Sparkle napsal:
jednou týdně není moc, ale pořád lepší než nic ale zas jde o to co jsi v tý posilce dělala, pokuď jsi to měla náročný tak je možný, že něco málo tam bude no máme takovou klasiku. 10min eliptical, pak na strojích- ruce, břicho, záda,nohy a pak ještě menší cviky na zemi a protahování ty tam máš nějakýho trenéra? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 5th January 2013, 1:21 pm | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle 5th January 2013, 1:41 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Moje cesta za lepším tělem - Sparkle | |
| |
| | | | Moje cesta za lepším tělem - Sparkle | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |