Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomen 1 uživatel : 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 Anonymní nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 31st July 2012, 2:48 pm | |
| Chtěla bych od vás vyzvědět, jaký si při redukčním jídelníčku "ordinujete" kalorický příjem. Sama sebe jsem totiž dnes šokovala tím, že už se zhruba rok podvyživuju. (Díky Běžkyni) Můj plánovaný kalorický příjem se pohyboval kolem 1000 - 1300. Pokud máte zájem o výpočet svého bazálního metabolismu, mám tu pro vás dva tipy, výpočet samozřejmě není nikdy úplně přesný a tak jsem se rozhodla o kompromis. Budu se snažit své jídelníčky navýšit na cca 1500-1700 kcal a jsem opravdu zvědavá, co se bude dít. http://www.mte.cz/bmr.phphttp://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htmJak je to s vámi? |
| | | Nikki Finn (admin) Admin
Poèet pøíspìvkù : 1074 Join date : 09. 07. 12 Age : 44 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 31st July 2012, 5:19 pm | |
| Já si kalorie hlídám. Tak všechno sečtu a odečtu, snažím se se mít minimálně 1200 kalorií jako čistý příjem. Ale stejně je to víc, tak 1300-1400, někdy dokonce ještě víc, to záleží na aktivitě, kterou zrovna ten den mám ) | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 31st July 2012, 5:52 pm | |
| Já jsem naprostý odpůrce počítání, takže nepočítám a nikdy nechci. Ale spočítané to mám, protože mi hubnutí nešlo a tak mám jídelníček od výživové poradkyně a ten je přibližně na 6500kJ. Bazální metabolismus mi vychází na 6176kJ. |
Poèet pøíspìvkù : 1074 Join date : 09. 07. 12 Age : 44 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 31st July 2012, 9:35 pm | |
| to já zase čísla ráda ale je pravda, že do počítání tuků, bílkovin a podobných věcí mě nikdo nedonutí.. | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 31st July 2012, 9:42 pm | |
| Já bych počítala ráda Ovšem když vaří rodiče, neměla bych možnost si příjem vypočítat, proto se do toho nepouštím. Nemám ráda, když je něco neúplné a nedotažené. S jistotou bych si mohla počítat jen snídaně a svačiny. Obědy a večeře jen někdy. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 31st July 2012, 10:32 pm | |
| Já mám takový obecný jídelníček cca kolem 6tis kj a podle výž.poradkyně mohu jíst až 7tis.kj (když cvičím), takže já si žeru Váha sice nejde vždy pořád dolů, ale když jsem jela podle Stobu, tak jsem měla semaforky zelené a hubla i 2kg za týden.. jenže ten stob už fakt nestíhám..možná až děti trochu odrostou (snad si někdy budou hrát samy ). Hlavně, že nekynu, i když na tu 6- na váze čekám jak na smilování a ona pořád nikde |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 1st August 2012, 12:17 am | |
| Ja pocitam. Resp uz odhadujem. Mam to za tie mesiace v oku. Prijem mam okolo 1700kcal. Bazal mam cca 1400. Drzim palce julie. |
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 1st August 2012, 8:11 am | |
| Přesně Běžkyně POčítám, ale spíše už je to odhadování, protože člověk už se naučil Agafja: ono těch 6000KJ není zas tak velké číslo V kaloricíh to je nějakých 1500 , to do sebe hážu i já | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 1st August 2012, 10:20 am | |
| já taky čísla ráda a to vážení ... úplné dobrodružství chtěla bych sehnat váhu, co dokáže vážit do mínusu, teď jsem to videla někde na internetu. má takovou funkci, že na ni položíte třeba sklenku s burákovým máslem a po nabrání lžičky vám ukáže např. -5g. super co? jinak nedávno jsem narazila na blog nějaké slečny (která je mimochodem velmi sympatická a parádně vysportovaná) a její denní příjem je neuvěřitelný: http://joy-of-health.tumblr.com/sice neuvádí hodnoty, ale je to opravdu bohatý jídelníček )) i když po dnešní snídani mám pocit, že semnou to za chvíli nebude jiné mnam. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 1st August 2012, 2:08 pm | |
| Nepočítám, myslím, že bych na to neměla nervy, ale kdo ví, třeba jednou ano |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 3rd August 2012, 5:26 pm | |
| musím se donutit to zkusit spočítat
Naposledy upravil j.kovarova dne 13th August 2012, 11:20 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 13th August 2012, 11:10 pm | |
| Tak holky, řekla jsem si, že bych si mohla spočítat pár dní, abych to postupem času měla v oku. A teď moje otázka: Jak plus mínus rozložit denní příjem mezi snídani, svačinu, oběd, svačinu, večeři? Jenom abych se od toho nějak odrazila Můj bazál je 1326 kcal (5548 kJ). Fakt moc děkuji za jakékoli rady, holt jsem úplná začátečnice |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 13th August 2012, 11:16 pm | |
| taky jsem začátečnice, ale dneska jsem si poprvé udělala jídelníček na kaloricketabulky.cz a mají to fakt zmáknutý, zkus, já jsem nadšená |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 14th August 2012, 6:52 pm | |
| - MeimeiTH napsal:
- Tak holky, řekla jsem si, že bych si mohla spočítat pár dní, abych to postupem času měla v oku. A teď moje otázka: Jak plus mínus rozložit denní příjem mezi snídani, svačinu, oběd, svačinu, večeři? Jenom abych se od toho nějak odrazila Můj bazál je 1326 kcal (5548 kJ). Fakt moc děkuji za jakékoli rady, holt jsem úplná začátečnice
Jak se doporučuje na hubnutí těch 5000 kJ, tak má být 1000 snídaně a večeře, 500 svačiny a 2000 oběd.... Samozřejmě si k tomu přidej dle pohybu |
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 14th August 2012, 7:03 pm | |
| Udělala bych to, jak píše Miriam ) | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 4th September 2012, 6:17 pm | |
| Čaute, potřebovala bych poradit ohledně denního příjmu. Bazální metabolismus mám asi 1712kcal. V práci spíš sedím. A cvičím většinou tak +-300 kcal, někdy víc třeba 600. Do teď jsem se snažila mít příjem tak 1200. A to asi nebylo moc dobře nebo jo? Dík za rady |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 4th September 2012, 7:22 pm | |
| já bejt tebou bych se nebála si klidně ještě něco za jídlo přidat, když máš ten metabolismus tak dobrej neztloustneš a ani nezhubneš když to bude vyrovnaný, takže ideální |
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 4th September 2012, 7:27 pm | |
| 1200 je minimum, takže tělu neubližuješ, ale když si dáš něco menšího navíc, třeba jablíčko, tyčinku, jogurt apod. určitě nepřibereš )) | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 4th September 2012, 7:46 pm | |
| No mě jde spíš o to abych hubla Mám právě obavu že když to nechám tak tak budu spíš přibírat. Aby tělo nemělo potřebu škudlit. |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 4th September 2012, 8:00 pm | |
| - Nikki Finn (admin) napsal:
- 1200 je minimum, takže tělu neubližuješ, ale když si dáš něco menšího navíc, třeba jablíčko, tyčinku, jogurt apod. určitě nepřibereš ))
Nikki to nie je pravda. Ak ma bazal 1700, musi jest minimalne 1700, inak telo hladovi a nasleduje jojo efekt akonahle dosiahne svoju vahu a zacne normalne jest. Telo sa totiz boji, že je hlad, nedostatok a akonahle jedlo zacne dostavat v normalnom mnozstve, všetko si bude ukladat ako tuky. Čo ak totiž bude zase hlad a nedostatok? To je presne pricip jojo efektu. Takze jest 1700kcal a spalit k tomu cca 300kcal športom je pre teba svetlusko uplne idealne a mala by si chudnut. Mozno pomalsie ale zarucene a bez jojo. Este sa spytam, kto ti bazal pocital? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 4th September 2012, 8:08 pm | |
| mám ho spočítaný na http://www.mte.cz/bmr.php a ještě na nějakých cizích stránkách a výsledek je skoro stejný. Vím že je to pouze orientační. Teď asi týden jsem měla výdej kolem 600 a dneska už jsem cvičila k.o. Musela jsem si dát o kávu víc abych se donutila něco dělat. No ale zas nemusím zobat spalovač neboť káva má kofein a před cvičením je to lepší než bobule. Ale to jsem odbočila |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 4th September 2012, 8:43 pm | |
| Jasne, to telo ti casom da signal, ze je unavene. |
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 5th September 2012, 6:56 am | |
| - Bežkyňa napsal:
- Nikki Finn (admin) napsal:
- 1200 je minimum, takže tělu neubližuješ, ale když si dáš něco menšího navíc, třeba jablíčko, tyčinku, jogurt apod. určitě nepřibereš ))
<b>Nikki to nie je pravda</b>. Ak ma bazal 1700, musi jest minimalne 1700, inak telo hladovi a nasleduje jojo efekt akonahle dosiahne svoju vahu a zacne normalne jest. Telo sa totiz boji, že je hlad, nedostatok a akonahle jedlo zacne dostavat v normalnom mnozstve, všetko si bude ukladat ako tuky. Čo ak totiž bude zase hlad a nedostatok? To je presne pricip jojo efektu.
Takze jest 1700kcal a spalit k tomu cca 300kcal športom je pre teba svetlusko uplne idealne a mala by si chudnut. Mozno pomalsie ale zarucene a bez jojo. Este sa spytam, kto ti bazal pocital? Co je pravda a není je relatiivní, jelikož já věřím v jiné informace a pro každého pravda jiná, co si budeme říkat. Já bych podle bazálu měla také přijímat 1700 kalorií, dokonce víc. Nedělám to a jsem ok. Podle nejnovějších studií co pro nás vymysleli, bychom neměli jíst ani Bio produkty, takže já jsem ohledně tady těch strašáků, jako je bazální metabolismus a že se něco MUSÍ, fakt docela imunní. Já jedu pod bazálem už pátý měsíc, přidala jsem několikrát po etapách na jídle a žádný efekt jojo se neděje, neděl a ani nestane ... Světluško, já bych poslouchala, co ti říká tělo. POkud budeš mít během dne hlad, dej mu něco menšího k snědku, držela bych se pravidla pravidelně zdravě baštit, rozděl si dávku jídla podle svých potřeb třeba do 5 jídel, jde o to se to naučit. Já za sebe říkám tohle, neříkám, že Běžkyně nemá pravdu, já jen věřím něčemu jinému a držím se něčeho jiného, mimochodem, tomuhle věří i Jillian Michaels. Do teď nikdo o bazálním metabolismu nevěděl a žijeme To je prostě novinka této doby )) | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? 5th September 2012, 8:23 am | |
| Holky děkuju moc za vaše názory.
Většinou hlad nemívám a musím se do jídla nutit. A tak když už se to opakuje čtyři dny po sobě tak už cítím že někde byla chyba a jsem a vypadám vyčerpaně.
|
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? | |
| |
| | | | Patříte mezi "počítače" kalorií? Jaký je váš kalorický příjem? | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |