Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomen 1 uživatel : 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 Anonymní nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 2nd May 2013, 1:10 pm | |
| Taky doporucuju BR - ale uz od 2( to je W5,6 a cardio 2), miluju BR:), hlavne w9 - tam me teda nici poradne |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 2nd May 2013, 1:11 pm | |
| a jinak poklona, změna je poradna - GRATULUJU |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 5th May 2013, 12:49 pm | |
| Ahoj všem, tak mám za sebou pár dní přešlapování na místě, nebyla jsem úplně v pohodě psychicky a taky v krku mě bolelo..nicméně dnes jsem se rozhodla spustit druhý cyklus mé snahy a znovu pojedu 30DS. Už jen pro pocit, že ho zvládnu na jedničku. Nemám totiž ze sebe ten dojem, že jsem ho prvně odcvičila podle svých představ, některé cviky v lehčí verzi..prostě to asi potřebuju mít odčárkováno jako že skutečně SPLNĚNO na 100%. Tak jsem se dnes znovu zvážila, změřila a vyfotila..Fotka zde a je pěkně vidět, jak se figura rozkydává a tvary mizí..mluvím o stehnech a spodku vůbec (( šmankote já fakt už budu muset cvičit až do rakve... Uploaded with ImageShack.usStart 18.3. 2013 a poté dnes 5.5. 2013 - jako nové startovní - váha 66 64,7 -1,3
% tuku 26,8 24,7 - 2,1% kg tuku 17,7 16 - 1,7kg
paže 32 30 -2 hrudník 78,5 74 - 4,5 pas 74 70 -4 boky 99 94 -5 stehno 60 59 -1 lýtko 37 36,5 -0,5
Takže hurá do toho a půl je hotovo... Všem držím palce a přeji dobrou náladu. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 5th May 2013, 2:22 pm | |
| Ale kuš! Podívej se jaký kus práce jsi odvedla! Ubyla váha, cm a HLAVNĚ procenta tuku. 2,1% je naprosto LUXUSNÍ výkon A to krásné břicho Holt, každá máme část těla, která nejvíce odolává naší snaze a hubnutí. U tebe to možná budou nohy, u mě zase pas. Nesnaž se jet vždy na 100%, akorát jsi pak na sebe zbytečně naštvaná, když to nedodržíš či polevíš. Ono je to občas ale potřeba, ba co víc, je to nutné. Já taky teď makala jak fretka, cvičila denně i 4 hodiny (nekecam, pak jsem ale taky byla dobře zničená), jídlo hlídala na desetiny gramu přesně (mám zlatnickou váhu, jsem jí posedlá ) a 3 týdny žádné změny na cm, váha šla nahoru... co ti budu povídat, jak jsem z toho byla na dně. Tento týden jsem si dala volnější, udělala si volno, den s vyššími sacharidy a den se sacharidovou náloží (ale ze zdravých zdrojů) a světě div se, pohla se nejen váha, ale i cm Z toho plyne, že někdy MÉNĚ opravdu znamená VÍCE Takže buď na sebe a především své tělo hodná |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 5th May 2013, 10:19 pm | |
| Potoková, neblbni! Jde ti to dobře, o nějakém rozkydnutí bych zrovna nemluvila. Jinak myslím, že Yuki to moc pěkně shrnula, takže já už snad jenom dodám, DRŽ SE! |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 18th May 2013, 9:39 am | |
| Ahoj, dnes jsou to 2 měsíce od začátku, hýbám se tak 4x týdně, cvičím Jill a běhám. Zatím uběhnu jen 2,5km, ale zlepšuju se Fotky nic moc, připadám si dokonce i větší než po měsíci snažení...Mějte se krásně kočky. Uploaded with ImageShack.us |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 18th May 2013, 12:35 pm | |
| Potoková, vážně bys měla uvažovat o návštěvě očaře nevím, jak se na ty fotky díváš, ale já vidím změny jak hrom! Velké gratulace. Týjo, to břicho! Už se ti dělá linka uprostřed Nohy máš taky výrazně štíhlejší a zmizely ti bochánky |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 18th May 2013, 1:54 pm | |
| Jak píše Yuki, asi potřebuješ brýle, protože ty změny tam prostě jsou! Největší změnu vidím na bříšku a nohy taky nezůstávají pozadu. Jen tak dál. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 18th May 2013, 9:42 pm | |
| Rozdíly jsou krásně vidět, a máš super postavu na kterou musíš být pyšná!! |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 18th May 2013, 11:37 pm | |
| Yuki - díky za komentář a podporu a hlavně za to, že běhám Musím vybrat nějaké dobré botičky - poradíš? Četla jsem si na běžecké škole Škorpila a zatím největší ohlas sklízí Mizuno, že? A ráno půjdu zase běhat Dee18 - taky děkuju, to víš, s roky to vše jde nějak pomalu a mně už chybí ten počáteční elán, musíte si mě - kočky - nějak zase nakopnout..to běhání mě ale fakt baví. Kolem našeho domu jsou krásné lesy a když se přede mnou mrská ta malá, psí prdelka, je to fajn. Jenže asi by se mi líp běhalo s hudbou v uších, to se zase neslučuje se psem, protože poslouchám, kde se co šustne - srnky, psi aj. což se sluchátky na uších nejde...musím to vymyslet. mysickaa - děkuji, vážím si tvojí reakce. To víš, je mi pomalu 2x tolik co tobě a tři těhotenství tělu taky nepřidají, ale děkuju přírodě, že ke mě asi fakt byla štědrá, musím uznat, že nemám jedinou striï na břiše, ani nemám vrásky na obličeji, sice zase mám popraskané žilky na stehnech, ale jinak ano - genetika asi funguje a mám nadědíno dobře a musím si toho vážit. Jsi fajn. Ještě jednou díky. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 18th May 2013, 11:48 pm | |
| Potoková, já mám taky Mizuna a nemůžu si je vynachválit, konkrétně Wave Inspire 8. Mám dost silnou pronaci a tyhle boty mi opravdu sedly. Předtím jsem měla Wave Nexus 4, ty byly taky fajn, ale jsou o trochu širší než Inspire. Nejlepší je si boty vyzkoušet v prodejně. Zkus si udělat tenhle test, ať víš, jaký typ bot bys měla hledat. Nemusíš si pak koupit Mizuna, všeobecně se do dá aplikovat na všechny značky: http://www.myprecisionfit.com/test/welcome?lang=cs_CZ&noAnswerSelected=&noMobile=OT: Na RunTour v Plzni dělali ten fit test přímo na místě na tom jejich přístroji, tak jsem si ho pro zajímavost taky nechala udělat, zda to doporučení net vs. přístroj sedí. Sedělo. Pán se k mým nohou vyjádřil tak, že takový placáky snad ještě neviděl :DDD |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 19th May 2013, 12:00 am | |
| Yuki - já si ten test dělala, ale už si výsledek nepamatuju..běhám hodně přes patu a minule mě šíleně bolely holeně, nevím proč..jestli proto, že jsem byla běhat večer po práci a celém dni na podpatcích - páč jindy chodím ráno kolem 9h a nebo kvůli něčemu jinému...Každopádně je to obrovsky uvolňující, jen tak vnímat svoje kroky a dech..na tři nádech..na tři výdech..totální reset pro hlavu. Vadí mi ta zastavování kvůli jiným psům, rozhazuje mě to z rytmu, tohle budu muset pořešit. Nosím na zadku v kapsičce mobil s aplikací GPS na běhání, vždy se doma těším na výsledky Chtěla bych se dostat na 2 x týdně běhu v délce 4km. Pro začátek...co myslíš? a 2x týdně Jill. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 19th May 2013, 12:17 am | |
| Je to možné, já naštěstí tyhle problémy nemám, tak ti nemůžu moc poradit. Říká se tomu "shin splits". Ale po celém dni v podpatcích by mi ty nohy asi upadly, takže se tomu moc nedivím. Nezvýšila jsi teď nějak moc intenzitu/objem/množství běhů? Je to způsobené velkým stresem na okostici tibie, upínají se na ní různé úpony a při velké námaze to pak bolí. Teď už je to ok? Já myslím, že je to úplně v pohodě Hlavní je, aby tě to bavilo a neměla jsi pocit, že musíš, protože to tak máš nalajnované. Hlavně tu vzdálenost navyšuj jen pomalu a nesnaž se při tom zároveň zvyšovat i rychlost. Pěkně jedno po druhém Já třeba naběhám 80% tréninku během stylu "šlapu zelí" Spíš se snaž běhat různorodé trasy, aby se ti to neomrzelo, pokud tedy nejsi typ, co má rád rutinu Já jsem kupříkladu běžec objevitel a poslední dobou vždycky nakonec doběhu úplně někam jinam než jsem měla v plánu Nedovedu si představit, že bych běhala s našimi psy. Jednoho bych musela nést a druhý by mi soustavně zdrhal za srnkama. Taky jsem před tím běhala s hudbou, ale poslední dobou nějak zase přicházím na chuť běhání bez a vychutnávání si přírody kolem |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 19th May 2013, 11:18 am | |
| Yuki - tak jsem dala ráno 3,4km. Je to můj rekord, běželo se mi skvěle, první zastavení - resp. místo běhu chůze cca 40kroků bylo na 1,75km a druhé po 2km, pak až domů v pohodě. Jsem strašně šťastná. Mám lepší kondičku, než zamlada A dvakrát jsem utekla psovi, pak mě hledala - plašan malej, dobře jí tak, aspoň si mě bude hlídat Já o ní samosebou věděla, kde je, ale nechala jsem ji vycukat, aby si mě našla..nemá čučet kde co lítá Hezký den všem |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 20th May 2013, 8:19 pm | |
| Ahoj, dnes jsem opět vyběhla, dala jsem 3km a došla k jednoznačnému závěru..,že bez intervalového tréninku to u mě prostě nepujde..s Jill jsem se měnila den ode dne...běhání je skvělé a rozhodně ho neopustím, ale Jill potřebuju ..nohy mně u běhání rozhodně neštíhlí, nevím proč...dnes, když jsem je viděla odpoledne po práci jsem měla pocit, jako bych nikdy necvičila a brala mě z toho pěkná depka..dvě beztvaré hroudy tuku na X nohách ..fakt, že jo Tak přeju všem dobrou náladu a úspěchy. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 21st May 2013, 7:25 am | |
| Ahoj, první, co musím napsat, ty jsi tedy kočka! Když se mi načetla stránka, první, co mě napadlo bylo, "jé, máme tu nového čtenáře", pak se podívám pořád a valím oči, "vždyť to je nová profilovka Potokové" Moc ti to na ní sluší! S tím během nezoufej, není to tak, že začneš běhat a jako lusknutím prstu ti zhubnou nohy Chvilku to trvá, než se ti na to nastaví metabolismus (samozřejmě jsou i šťastlivci, kterým to jde hned, ale já to tedy nejsem) Našla jsem k tomu hezký článek/příběh, jedné slečny, kde se taky potýkala s pochybama. Doporučuji přečíst http://www.epuls.cz/sport-a-pohyb/612-zhubnete-behemIntervaly jsou rozhodně dobrá věc. Říká se, že je ideální je zařazovat 1-2x týdně, pokud je jedeš opravdu na maximum. Zbytek klasické kardio a posilování. Jill to má vychytané, má to takové 3v1 i když bych řekla, že je to takový mírnější HIIT, proto to asi není problém cvičit častěji. Běhu se nevzdávej, byla by to škoda. Zvlášť, když už se takhle hezky zlepšuješ Být tebou udělám si nějaký tréninkový plán - který den co (běh, Jill, volno) a dodržovala ho alespoň 3 týdny (pokud se ti to občas nepodaří, tak z toho hlavně hned neměj výčitky, jsme jen lidé a občas nám plán prostě nevyjde, kupříkladu já chtěla včera cvičit Boba, ale unavená z učení na 2 včerejší zkoušky jsem si chtěla odpoledne schrupnout a vzbudila se v půl šesté... druhý den ráno takže byl ze včerejška den volna ) Až tak po těch 3 týdnech, bych se koukla na výsledky a podle toho hodnotila. Hlídáš si při běhu tepovku? Na tuky se musí pomalu |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 21st May 2013, 5:42 pm | |
| Ahoj všem Yuki - no kočka teda vážně jsem a hned dvojitá - jsem znamením lev a v čínském tygr a jinak můj nick všude jinde je Lynx, což je rys ostrovid,k takže jsem vlastně kočka trojitá No hele, děkuju za poklonu, ale připadám si jako úplně normální ženská, práce, děti, každodenní magorfestival Hele ten článek jsem četla právě včera hledala jsem kdekoli cokolo..je to moc pěkně napsaný..děkuju ti za ten odkaz. Zítra mi přijdou botičky Mizuna, jsem natěšená jako 6ti letý dítě u vánočního stromku, na barvu, tvar, váhu..prvně v životě jsem objednala boty na netu ( tak nediv se, stojí normálně 3500,- a já kupuju z netu za 1990,- ) ale jsem nějak vnitřně přesvědčená, že mi prostě sednou a budeme kamarádky A až vyběhnu...to budu panečku řezat zatáčky...whau! Dneska jsem neběhala, musím mít taky pauzu...že... Mám vás všechny ráda a přeju úspěch a spokojenost každé, která se zde moří a snaží |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 26th May 2013, 2:01 pm | |
| Pánečku to je úžasné, změna je vidět,hlavně to bříško je krásné!a nohy jsou taky rozhodně hezčí!moc pěkná figura ;-) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 26th May 2013, 2:23 pm | |
| Ova, super zmeny a vytrvaj, nohy ti mozno trosku naberu svaly, ale casom zhodis tuk. Pozri sa na moje foto pred a po a porovnaj hlavnu zasluhu ma na nich beh Odporucam ti najskor behat skor dlhsie behy, ale pomaly, v aerobnej zone. Nehnat to na drt. To skus az neskor. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 28th May 2013, 4:45 pm | |
| Ahoj, všem! Pořád se snažím jíst a žít správně, sportovat. Přiznávám, Jill to moc není.. Běhám obden kolem 3,5km, pokouším se vždy o pár desítek metrů přidat. Taky zkouším pilovat techniku, chodit přes špičky a správnou práci rukou, mám tendenci zatuhávat v kříži a krku a od té doby co běhám mě trýzní migrény. Za posledních 14 dní jsem jich měla 5 Mám nové botičky Mizuno, ale musíme se zkamarádit. Původní Nike mi nějak padly víc..uvidíme. Budu je střídat. Našla jsem na webu dost videí na nohy, tak budu ve dnech kdy neběhám cvičit toto. Chtěla jsem se optat, jestli jste někdo nezkoušel tabatu. Děkuju. Barunce a Běžkyni moc děkuji. Každá podpora je moc! Tak přeju krásný večer a úspěchy všem. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 15th June 2013, 10:13 pm | |
| Ahoj, tak se hlásím. Skoro už Jill necvičím, tak 1x týdně, zato běhám. Dostala jsem se na 4,5km 3x týdně. Postava stagnuje. Na focení to fakt neni Držím palce. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 14th August 2013, 5:07 pm | |
| Ahoj, tak jsem si přečetla všechny stránky Tvého blogu a prohlídla fotky a musím říct, že si na sebe až příliš přísná. Tvé výsledky jsou prostě neuvěřitelné!!! NÁDHERA, hele vážně, vím, že hodně holek tady by za takové výsledky daly nevím co. Vydrž, Tvé tělo Tě za to právem odmění. To už je vidět teď... Jste super parťáci. Tvá vůle a perfektně fungující tělo dohromady nesou jen bravurní výsledky. Obdivuji to, jak velkou cestu máš za sebou a upřímně se divím, proč nejsi spokojená. Jsi nádherná ženská!!! Jen tak dál! D. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 21st August 2013, 9:44 pm | |
| Dadula - děkuju za krásný příspěvek. Máš pravdu a já jsem byla husa velká, vím to. Přes léto jsem hodně prozřela Právě dnes je mi 39 let, byl to krásný den a začínám, resp. zase budu pokračovat ve cvičení zase, ačkoli skoro po 2 měsících pauzy.. Dám to Všechny to dáme Mějte krásný zbytek léta všechny. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) 20th October 2013, 2:35 pm | |
| Tak jsem tady zpátky. Pěkně jsem se od června vypapala Takže hezky od začátku...Teď mám za sebou dva dny s Jill 30DS. Míry smutné. Mám všechny větší, než když jsem v březnu začínala zde Po prvním levelu dám míry i foto před apod. Dnes alespoň něco motivačního Tyhle kalhoty jsem v červnu měla akorát a chci je do konce roku zase normálně obléct, aby mi byly skvěle...Kdo se přidá? https://2img.net/r/ihimizer/img580/6261/qf3l.jpg |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) | |
| |
| | | | Čtyřicítka na dohled a já jí to chci nandat :) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |