Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomno 2 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 Anonymních nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Laura - můj sportovní deníček | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Laura - můj sportovní deníček 25th January 2013, 8:55 pm | |
| Ahoj holky, mám teď výzvu, do 15.2. se vecpat do krásných šatů, tak aby mi slušely ale :-))
Jedu poctivě jídlo i cvičení. Programy kombinuji, protože jsem 30DS a Ripped cca před půl rokem odcvičila, tak abych se nenudila. Začala jsem znovu po Vánocích 29.12., ale pravé snažení se 100% nasazením jedu od 6.1.
Zpětně napíšu, co jsem cvičila. 1. týden: Ne RIP1, 1 km bazén PO volno UT Bob Harper Ultimate cardio (vydá za dvě cvičení :-)) ST volno ČT RIP (odcvičeno po 7.) Pá No more trouble zones SO nic (volby :-D)
Docela dost volno, ale vynahradila jsem si to. Nestíhala jsem.
2. týden Váženo a měřeno v pondělí: pas 73 cm, Prsa 93 cm, břicho (špek 87 cm), boky 91 cm, Stehno 56 cm, váha 58,3 kg (naštvaná, za ty dva a půl týdne.. tělo si to drží a nejdu dolů pod 58 kg, chyba byla v jídle - málo jsem jedla, přidala jsem na jídle a váha jde dolů).
Ne shred it with weights (kettlebell 8 kg) + record games 2 Po RIP1 UT plavání 1,350 km ST RIP1 Čt RIP 1 Pá No more trouble zones SO nic Ne nic
Víkend u rodičů, totálně jsem zhřešila v jídle, u nich vždy, jinak sama jsem v pohodě. Musím zapracovat, můj CÍL!!
3. týden Po vyšetření Bodystat: hodně tuků 28,5% norma do 25%, svaly Skoro 40 kg z 58 kg UT Rip2 + FItbox - to jsem si dala krutě do těla, spáleno za hodinu přes 700 kcal?? Krutý plus ještě ten RIp2.. ST RIP 2 + 15 min posilování (můj workout) CT volno Váženo: 57,5 kg (zabralo navýšení příjmu a fitbox :-)), Pas 72 cm (od minulého týdne -2cm), břicho 85 (-3cm), boky 90 (-2 cm), stehna 55 cm (-1cm). Nečekala jsem žadné úbytky. Překvapilo mě to, jak se tomu ze začátku nechtělo, tak najednou za týden..super. Nakoplo mě to :-) Pá (zítra) RIP 2 Plán na víkend: So No more trouble zones NE FItbox
Do toho si dělám těch 10 burbee denně většinou.
|
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 25th January 2013, 9:06 pm | |
| Chtěla bych sem také psát, jak si vedu a nevedu s jídelníčkem. Někdy sem hodím, co jsem konkrétně jedla (podle času). A třeba i nové zážitky toho, co v cvičení vyzkouším. A samozřejmě mojí proměnu. 15.2. mě tu máte v šatech |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 25th January 2013, 9:20 pm | |
| Tak jsem zvědavá jak budeš pokračovat dál hodně štěstí!!! |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 25th January 2013, 11:07 pm | |
| Lauro, těším se na pokroky i na jídelníčky! mysickaa, já za týden dala z pasu taky 2 cm dolů a za další týden další 3 a to jsem se nekrotila v jídle....ale mám trochu jiné míry |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 9:18 am | |
| Lenulka no mě právě zaujalo že laura měla taky 74 cm v pase a 2 cm za týden pryč Já sem 3 cm dala dolu za 8 měsíců tvrdý dřiny achjo |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 11:21 am | |
| Jak je to možný, že jedna to dá za týden a druhá až po měsících? |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 12:24 pm | |
| Myšička: Tak to teda ano a hodně, jsem teda ráda, že patřím k těm, k terým to je rychleji, popravdě, kdyby mi to šlo takhle pomalu, tak to asi i vzdám Takže obdiv, že jsi to nevzdala |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 3:59 pm | |
| Děkuju holky, to jste mě pozitivně nakoply. Myšičko, já to znám, prostě někdy se to zasekne a nejde to na cm dolů, ale vsadím se, že pravidelným cvičením bříško vypadá lépe ne? Každá máme asi tu svoji partii, ze které to jde hůře. Mě to potěšilo, ale i v porovnání, když jsem poprvé začala cvičit, tak jsem měla úbytek za tento čas větší... Ale vím, že se to zase zpomalí, čím je člověk štíhlejší, tak to jde hůř. Právě ty poslední 2-3 kila se sundávají nejhůř. Zítra jdu na fitbox, tak doufám, že se zase nějaký cm vypaří :-) Přidala jsi Myšičko více čistého kardia? To mi s jídelníčkem funguje na břicho nejlíp. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 4:05 pm | |
| Plán cvičení na příští týden: Po RIP2 + 15 min mého workoutu (když bude čas) Ut FITBOX St Killer Abs 1 (chci to vyzkoušet) + Buns and thights 1 Ct RIP2 + 15 min mého wourkoutu PA No more trouble zones
Velká výzva na víkend, pomozte mi to zvládnout! Jedu na víkend domů.. u rodičů a hlavně u babičky se vším přecpu, jak sladké tak tučné. Neodkážu zůstat u jednoho kousku, i kdžy během týdne normálně na to ani nepomyslím :-( So nic Ne nic :-( A v pondělí také asi nic.. jsem u rodičů do pondělka, protože musím s kočkou na veterinu a budu se vracet až v pondělí večer do Prahy a pak ještě brigáda.. :-(( |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 4:06 pm | |
| Jinak dnes těžký kalibr: ráno přítel udělal palačinky, jedna mi hezky zapadla do jídelníčku, ale ty plněné žampiony k obědu už byly trošku navíc Ale nic hrozného, jdu máknout. Za chvíli No more trouble zones! |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 6:29 pm | |
| baby uvedomte si jednu vec - kazda mame inu stavbu tela!!! ine kosti, mysickaa mozes mat sirsi hrudnik , sirsie hrudne kosti, takto by sme sa nemali porovnavat :-) ja trebars pri mojej vyske iba 164cm som mala najmensi pas 62cm a boky najmenej 92cm o viac to neslo dole, to by som musela jedine hladovat a zhodila by som par cm, hore som chuda a boky siroke, to je ako priklad :-) tak nezufajte! ono ked uz ste zabehnute a chcete dosiahnut nejaky ciel je pekne a dobre sledovat si miery, ale nie sa na ne upnut :-) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 6:30 pm | |
| a laura555 som mega zvedava na foto v satoch!!! len sa drz ;-) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 7:02 pm | |
| Mortysa - to je jasný že se nemůžu porovnávat s ostatními, to bylo jen takový povzdechnutí nad nespravedlností světa |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 26th January 2013, 9:29 pm | |
| Já si také vždy postesknu :-D Někdy mě to až fascinuje, že některá má stejné míry jako já a jak je vysportovaná, tak může být těžší a i tak vypadá o polovinu štíhleji Oči neklamou |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 27th January 2013, 9:23 am | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 27th January 2013, 9:25 am | |
| A můžete mi poradit, jestli jsem ty fotky přidala správně? neměla jsem se někde přihlásit? Docela bych nerada, aby to někdo mohl zneužít. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 27th January 2013, 10:09 am | |
| Lauro, pěkně se tvaruješ Tak jakýpak "hnus" Počkej až dám v týdnu svoji fotku úplně před...ono ani teď po shredu to nebude nic extra, ale jak říkáš - mám svoje tělo ráda, protože maká a snaží se a pomalu to dolů jde |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 27th January 2013, 4:55 pm | |
| pěkné, to půjde rychle, neboj |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 27th January 2013, 10:27 pm | |
| Pěkné |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 28th January 2013, 3:26 pm | |
| Díky holky, kéž by to šlo rychle a snadno Po včerejším fitboxu a toho, že jsem byla celý den na nohách a měla jsem noční, odpískávám dnešní cvičení, jsem unavená Ale mrzí mě to, i kvůli víkendu, že nebudu asi cvičit. Asi si nahradím cvičení plánované na dnešek a dám ho ještě zítra dopo a večer fitbox. Včera jsem to přehnala se sacharidama, ale myslím, že i tak jsem to ,,spálila". Dnes se chci trošku uskromnit. Snídaně: jogurt hruška-jablko, jablko, kefírové mléko (to mléko bylo skoro až k svačině) oběd: kaiserka, tvarohová pomazánka se zeleninou, ředkvičky, paprika, rajče, vajíčko svačina: kafe s mlékem. Já musela, jsem zvyklá ho mít jako ranní rituál, což jsem kvůli noční nezvládla. Večeře: kuřecí prso grilované, mozzarela, rajče a udělám si to jako sandwich do bagetky. Jdu pracovat, tak něco rychlého do ruky. Dnes nic extra, žádná velká fantazie ani chuť. cca 1250 kcal, 85 g bílkovin, 140 g S. Jdu si lehnout... |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 28th January 2013, 7:43 pm | |
| však je dobře, že tělo posloucháš, jen si odpočiň řekla bych, že ten příjem můžeš klidně i trochu zvednout jinak ty si nevaříš obědy? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 28th January 2013, 9:01 pm | |
| Saško vařím až moc, minulý týden jsem vařila obědy i večeře pro mě i pro přítele. Jen dnes jsem toho už měla dost a neměla jsem chuť, chtěla jsem jen něco hodně rychlého. A včera jsem trochu hřešila, takže jsem měla dnes ,,odlehčení" :-) A dnes aktivita 0.. postel to jistila |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček 28th January 2013, 9:50 pm | |
| aha, tak to chápu, člověku pak i vaření začne lízt krkem, když vaří skoro celý den |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Laura - můj sportovní deníček | |
| |
| | | | Laura - můj sportovní deníček | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |