Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomen 1 uživatel : 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 Anonymní nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Rosa a její boj za hezčí postavou | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 20th February 2013, 1:25 pm | |
| Jj, my to s Unikve totiž tak nějak pytlíkujem spolu (známe se osobně ) S tím jídlem a tak |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 20th February 2013, 1:28 pm | |
| Až tak tý jo, to máte dobrý, že jste na to dvě, když se teda znáte, já si všiml, že U jí i hermelín a slaninu, nebo co to je , není to tučný? Taky to jíš? Já mám zrovna tyto dvě věci dost ráda, ale vyhýbám se jim už, až na včerejšek, známá mě pozvala k ní na jídlo a byla tam slanina |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 20th February 2013, 1:29 pm | |
| 25 min. a insanity bude moje, konečně, už to stahuju po stý |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 20th February 2013, 1:33 pm | |
| My dokonce jedeme Insanity úplně nastejno Tak si můžem ventilovat pocity, porovnáváme i Fit test a tak Já? Já žeru taky všechno A hrnu do sebe čerstvej sýr a tak různě A stejně mám co dělat, abych ten příjem splnila No těš se děvče |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 20th February 2013, 1:37 pm | |
| To je fakt super Tý jo, to je drsný Těším... |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 4th March 2013, 3:54 pm | |
| Dnes první den s instanity fakt hustý ale baví mě to |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 4th March 2013, 4:36 pm | |
| Já dnes začala druhý týden Je to nářez no! |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 4th March 2013, 7:35 pm | |
| držím palce, je to masakr :-) já dnes první den recovery, konečně úleva |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 4th March 2013, 7:48 pm | |
| Ahojky Ros, tak to jsme na tom stejně. Já sice minulý týden zkoušela párkrát, ale tak nějak přerušovaně a dost odfláknut. Takže dneska jsem začala naostro.
Tak držim palečky |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 4th March 2013, 8:31 pm | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 5th March 2013, 9:31 pm | |
| Děvčata, bohužel ten nic nestíhám, tak jsem cvičila až v osm, jsem hotová druhý den a já nemůžu ale utíká mi to strašně rychle a baví mě to hodně. Montyčko- Takže jedeme nastejno??? Tak to je paráda, co říkáš na ten druhý den? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 6th March 2013, 8:23 am | |
| Jojo jedeme pro mě nejhoší Plyometric cardio circuit . Včera jsem si to užívala to bylo super a dnes už se těšim . Jen mě strašlivě z těch poskoků bolej plotýnky:(. Ale snad to rozhejbu. A co na to říkáš? Oproti Jill uplnej mazec,co? Ze mě leje jako blázen, ale ten pocit, když docvičim je super. A uplně miluju tu atmosféru, když už fakt nemůžu tak ta muzika mě uplně nakopává že musím jet dál. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 6th March 2013, 8:58 pm | |
| Ahojky Montyčko, dneska jsem cvičila už ve dvanáct, ve středu končím brzo, tak hsne jsem se na to vrhla, měla jsem tušení, že bych tp večera nestihla a taky to je, nestihla bych to, popravdě. včerejšek hukot, ale dneska, to třetí-MASAKR, jak se cvičilo tobě dneska? Nevím jak to dám zítra, mám školu, pak praxi do večera, pak musím pryč, ale musím to dát. Musím říct, na to že je to delší než jinačí programy, tak mi to utíká nejrychleji, je to úplně něco jinýho než Jill, i když k té se vrátím po tutom, aspon 2x do týdne. Ty plotýnky mě mrzí, mě z toho nic nebolí, jen svaly Snad to bude ok, ale ted si vzpomínám, že mě chytaly u toho cvičení lopatky, ale pak ok. Más u toho sporttester? Já si myslela, že u Jill jsem spocená, ne nebyla, až ted doopravdy jsem, a konečně z toho cvičení cítím ten super pocit, o kterým všichni tady píšou, u nikoho jinýho ne. Je ale pravda. že nějaký vciky mi nejdou, tak si je nahradím něčím jiným, podobným. Včera jsem jsem cvičila, jsem asi půl hodiny říkala, že umírám a že jsem úplně vyčerpaná, dneska jsem byla mnohem víc, ani mluvit jsem už nemohla, ale nebýt toho hezkýho počasí venku, tak by to nebylo ono, mě to sluníčko za oknem strašně nabíjí u toho cvičení Haha, ani nevím že je tam nějaká muzika Já hned vypnu zvuj a pouštím rádio, budu to muset zkusit s jejich hudbou taky. Jsem fakt hotova, dneska mě bolí trošku tělo a v podbřišku, nevím jestli z toho Tak jsem zvědavá na tvůj dnešek, úplně pecka, že jedeme nastejno |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 7th March 2013, 10:21 am | |
| Ahojky Ross, tak koukám, že máme stejné pocity. Já jsem se prostě zamilovala do Insanity ikdyž musím říct, že je to masakr a mám trošku obavy, že jsem díky tomu dost přidala na jídle. Hlavně sacharidy tak se to znažím dost hlídat ( zase píšu do kalorické tabulky) a snad to vychytám. Ty potom nemáš hlad? Já jsem jako vlčák . Sporttestr nemám, ale v tabulkách mě to vypočítalo výdej a je to cca 2200Kj za 40min.To je šílený . Ty ho máš? A kolik ti to ukazuje? To musejí být šílené hodnoty. A čím co nahrazuješ? Já nedokážu ty přešlapující kliky ( nejsem dobrý angličtinář, tak si nepamatuji ty názvy) tak dělám pánské a konec damské. Taky mě bolelo v podbříšku, ale přišlo mě to lehčí než ten první den.A ta muzika je skvělá.Já jsem teda asi napůl chlap mám ráda rock, metal takže ta muzika je moje krevní skupina tak nevím jestli se ti to bude líbit, ale zkus to.Hlavně ten konec, když už myslíš že nemůžeš tak tě to uplně nakopne, že musíš. Dneska je to oddychovka takové protahováníčko s posilováním No je to hodně teda opravdu hodně pomalej mazec, ale super. Jsem zvědavá co na to řekneš |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 7th March 2013, 11:06 am | |
| tie kliky s posuvanim ani ja nedam, neviem sa pri tom skoordinovat, tak robim len klasicke. Ja idem tiez s vami rovnako, takze dnesne recovery uz mam za sebou a bolo to velmi prijemne az na tie pomale drepy a vypady, to som kricala! Dnes/zajtra by mi mal prist sportterster, tak som zvedava na tie spalene kJ. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 7th March 2013, 12:37 pm | |
| Jééé holky to je super, že jedeme na stejno. Jojo dřepy POMALE Arya pak napiš ty spalené kj ....jsem taky zvědavá. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 8th March 2013, 2:22 pm | |
| Děvčata paráda, nahrazuji to dámskými kliky, já pánský nedám ani jeden, neunesu se na rukách ZATÍM... Já ho bohužel taky nemám, chtěla bych ho hodně, ale nejsou prachy. Jaký ej rozdíl mezi počítání kj a kcal? Já mám taky hlad, a nejím zrovna zdravě, opět Mělo být dneska vařeno a nic a doma bylo jen mlíko a krupicová kaše, večer si dám k večeři slepíčí vývar, a ke svače nevím ještě, ale mně příjde, že vy co počítáte kj, tak jíte všechno, nebo ne? Já jdu cvičit ted at nemusím potom večer. Bohužel já dneska budu cvičit to co jsi cvičila ty včera, to protahováníčko, jsem to včera po praxi nestihla z rod. důvodů, ale tak jsem měla volno místo neděle a v pondělí začnu normálně, at jsme nastejno, to je lepší a jaký bylo cvičení dneska, at vím co mě čeká zítra a kolik to bylo kj u Jill? Tak se holky držte a napiště a musím říct, když jsem měla nadvahu přes 20kg, šlo to rychlejí, ted mi stačí 10kg a jde to už o dost pomaleji |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 8th March 2013, 3:28 pm | |
| kcal = 4,2kj( nebo tak nějak myslím) někdo počítá v kcal já mám raději kj. JM ripped 1390kj. Hele ta krupičná kaše, sice to není ideální, ale lepší na oběd než k večeři.Já jsem kdysi počítala a pak jsem to nějak chytla do oka tak jsem nepočítala.A teď jsem zase začala strašně mě štve, že ta váha stojí za celý měsíc prostě nic Tak hledám chyby sama na sobě. Když uberu jídla tak jsem uplně vycuclá, že nemůžu ani cvičit.Tak nevím co s tím Dneska pure cardio........ nemám slov.Žádná přestávka na vodu všechno v kuse a měla jsem pocit že je to nekonečný.Pro mě dnes nejhorší, ale myslím že je to prostě nahromaděná únava z celého týdne. Ross byla jsi někdy na bodystatu? Já jen že podle BMI by moje ideální váha měla být 62kg ( a to rozhodně nikdy nebude) a podle bodystatu mě to vypočítalo 68-72Kg a to mám jen 170cm. Já jen aby jsi se zbytečně netrápila váhou, protože jak cvičíš tak se ti dělá svalovka a ty kg jdou moc pomalu dolů. Já teď už nechodím na bodystat( je to 350Kč) ale jen do lékarny na takovou tu větší váhu kde se měří tlak a i tuk abych měla představu jak jsem na tom z tukem a to je za 10kč. |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 8th March 2013, 5:59 pm | |
| Takže teda mezi kcal a kj není rozdíl? Krom těch 4.2? Ideální určitě ne, ale byla dobrá Ne ted vážně. jak píšeš sama, lepší odpoledne než večer Na žádným vyšetření jsem nebyla, ale díky tobě jsem si ted vzpomněla že z rohem v lékarně mají tu váhu taky, rak tam skočím v pondělí, mám tram beztak cestu ... Když zase já mám 1.58m, takže si myslím, že ta váha by měla být kolem těch 60kg, i když pro mě je svalová hmota důležitější, ale prostě chci být ještě víc spokojená s postavou, a jak to pořád není, tak koukám i na váhu, když budu vypadat tak jak chci a budu mít 65kg, tak je mi ta váha už jedno Mno, Insanity je drsný, 2200kj, týý jo ale dnešek(tvůj včerejšek) byl v pohodě, ani jsem nebyla skoro spocená, co ty včera? Mi to přišlo takový léháro, který ani žádný "změny" neudělá(mno, to je věta roku, snad ji pochopíš ) ale zítřek bude určitě masakr zase Mno, tatka z práce přinesl tatarák, počítá se to taky jako bílkoviny, myslím tím, jestli ho můžu nahradit k večeři místo například pečenýho masa, třeba jen na housku máznout bez vajca. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 8th March 2013, 7:35 pm | |
| Píšeš mě z duše klídně ať mám 80 ale musím vypadat tak jak chci Jo bylo to leháro ted až na ty pomalé výpady to jsem myslela že mě praskne noha.To máš tak na zotavenou a zítra zase pořádný mazec Tatarák si klíďo dej i s vejcem (sice to má víc cholesterolu, ale jinak samá bílkovina) Já měla vajíčko s fazolema,mňam. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 9th March 2013, 3:30 pm | |
| Ahoj Montyčko, jaký bylo dneska cvičení? Já jsem se ještě nedokopala, jsem úplně unavená, ale cvičit bdu určitě. Já mám pocit, že jsem se staršně rozjedla a jsem z toho hotová.Jak děláš ty fazole? Fíha... tak jsem docvičila před 15 min. jsem červená ještě ted Mazec no, jsem zvědavá na zítřek(ted mě trošku štve, že jsem to volno měla ve čtvrtek ) Mno, měřit se a fotit se budu až na konci měsíce, nemá cenu se fotit ted 15.3(tři měsíce od začátku cvičení) s tím, když jsem ted dva týdny necvičila, tak aspon budu mít skoro měsíc s insanity, tak jsem zvědavá jestli budou změny, doufám že jo, ale to jídlo zase, tuten týden nic moc, oběd se mi nepovedl tak byla jen polévka a po dvouch měsících ta čokoládka kofila, nebo jak to je, jsem ty nůdle musela vyhodit, a snidáně ještě horší, to byla vánočka, děs běs!!!! večeře dneska bude ještě horší, jsou jen párky na pivě, hm... asi si udělám jen vaječnou placku, ale to budu mít hlad... no, lepší než ty párky asi |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 9th March 2013, 6:42 pm | |
| Ahojky Ross, no přiznám se bez mučení, dnes jsem dala jen zahřátí a protažení a na zbytek se vyprdla.....jsem fakt uplně grogy.Zítra mám zumbu takže odpočinek 0 tak jsem na sebe zvědavá v pondělí.Ale jsem fakt unavená a dohánim to jídlem ......dnes kobliha ( sice pečená v troubě takže bez oleje, ale stejně) Fazole si kupuji steril. a jen si je ohřeju a třeba přidám trošičku čili a k tomu volské oko na sucho na teflonce a ledový salát a nebo jinou zeleninu.Tohle prostě miluju a je to levné a rychlá s málo sacharidy.A nebo si k tomu dávám červenou čočku. K vaječné placce musíš mít hodně zeleniny jinak fakt budeš mít hlad a nebo si dávám žampiony. Taky teď to jídlo dost flákám.Sice na příjem KJ dobré, ale ta skladba je strašná.Jsem teď rozlobená, že ta váha stagnuje, že jsem tím dost povolila, ale já to takhle čas od času mám a pak se zase vzpamatuji. Jé a co se vlastně cvičí v pondělí?Jsem ještě sni nekoukala. To už pojedeme na stejno viď? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 9th March 2013, 6:50 pm | |
| Jo kobliha, hm, ty jsem měla za tuten týden dvě a v pondělí budeme na stejno? Já mám ráda ty fazole v takový ty červený omáčce, je to ono? Hm, v lednici není ani jedna zelenina, neco vymyslím, od ponděli se musím opět víc zaměřit na jídelníček!!!!! Musím si zase udělat zásoby, jak jsem se vrátila z tý anglie, tak jsem neměla žádný zásoby a prostě mi to totálně ujelo... Já se taky vzpamatuju, jen radši ani nelezu na váhu!!! měřila jsem se po Anglii a cm teoreticky stejný, aspon něco. Pokud koukám dobře, tak cardio power and resistance, to myslím byl záhul, to mě bolelo tělo, ale to mě bolí i po dnešku Těšivost na pondělí? A já zítra plyometric cardio, to byl taky hukot, ale menší. jak más v tom dnu v jednom dvě cvičení, budeš cvičit oboje? to je myslím příští týden, já asi ne popravdě a dám jen to co jsem necvičila ještě, tutdíž asi to abs... Mno, takže nastejno zase od pondělí, super!!! Kdy se budeš měřit? Ale ty se asi neměříš, pokud si dobře vzpomínám, ted si nejsem jistá Btw, Insanity mě fakt vyčerpává, bych jenom spala, ale ono to asi bude i tím jídlem. Jako nejradši bych si zítra dala volno, ale to si teda nedám. Já chodila taky na zumbu, mě dost bavila, ale pak jsem musela odejít. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 9th March 2013, 7:11 pm | |
| Ty v červený jsou taky dobré, ale tohle byly jen ve slaném nálevu.Taky si musím udělat zásoby. Jo jo už se těšim.Dneska jsem místo toho docvičení vytáhla kolo a dala si kolečko po vesnici s dcerkou v sedačce takže docela pěkná zátěž a bydlim na Vysočině takže samej kopeček Já jsem na ten den s 2 cvičením koukala a první je to šílený kardio a pak je posilování takže určitě alespon zahřátí + protažení si dám a k tomu to posil. ........nebo uvidim podle nálady a hlavně dle sil Měření mám zítra, ale přemýšlím, že se asi budu měřit jen jednou za měsíc asi se zbytečně nervuji tím mím tydením měřením a focením.Jak často se měříš? Ross jestli seš fakt unavená, já teda jsem, tak si dej třeba jen jogu nebo něco míň náročného a od pondělka pojedeme poctivě. Aby jsme se hned na začátku nepřetáhly.Já teda ráno měla pocit, že nevstanu z postele.Opravdu to je šíleně náročný. Teda alespoň pro mě Zumba je super. Já teda chodim na takovou vesnickou, ale je to takové příjemnější s holkama a hlavně to beru jako super relax od dětí. Jak já říkám hodina ticha |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou | |
| |
| | | | Rosa a její boj za hezčí postavou | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |