Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomno 4 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 4 Anonymních nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Rosa a její boj za hezčí postavou | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 20th March 2013, 7:57 pm | |
| Jen si odpočin:)
Mno a to na nohy se jak jmenuje?
Já tu rutinu cvičila, ale nevím, asi se k ní nevrátím, není to to co by mě jako bavilo...
Co joga nebo 6 pack?
Tááák, právě jsem po 2 měsících opět docvičila Jill, musím řícct že to byla paráda, ježiš, jsem nadmíru spokojená, dala jsem si svoje oblíbené cardio box... Fakt mám z toho lepší pocit než z insanity, tady jsem to dělala na 100% u insanity na 50% takže v konečný fázi si myslím, že s Jill budu mít lepší výsledky, fakt se necitím unaveně jak u insanity, fakt bomba... |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 25th March 2013, 4:26 pm | |
| Ahojky Ross, jakpak se ti daří? A co cvičíš? Já jsem byla v pátrání a zkoušení. Postupně si stahuji JM body revolution..........tak jsem zvědavá.Jsou krátké a super a střídám to s cardiem od Jill, 1 týdně insanity.A je mě fakt fajn........jídlo mám pod kontrolou a žádné večerní nálety na lednici.Ještě se mě líbí BOB, ale ta hodina je fakt moc....to dám tak 1 týdně.
Rutinu ani nezačnu........nelíbí se mě to.A Zuzce taky nemůžu přijít na chuť. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 26th March 2013, 9:53 pm | |
| Ahojky, já vůbec nestiham, druhy den nic. Je BR teda dobrý? Mám to stáhly ale nezkousela jsem to, takže to neděláš podle plánU BR?mno mne jak se blíží maturita tak hrůza bo. , ještě ani nevím co budu cvičit, možná celý to RB co myslíš? Boba dám až bude víc času, rutinu už ne, štve mě ze to flakam |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 27th March 2013, 8:02 am | |
| Jé maturita.......tak to je jasný.Držim palečky ať to zmákneš v klidu a v pohodě.Já byla děsně vynervovaná. Já jsem ted ve fázi, že cvičím co mě napadne. Střídám teda posilování s cardiem aby si svaly odpočinuly. Docela se mě zalíbilo body revolution od Jill,taky jsem zařadila kruhový trénink podle Laury.Občas dám Boba, ale je dost dlouhej.Někdy Insanity......když se chci zničit Dávám si teď takovej oddychovej čas...........nechce se mě jet žádnej program. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 29th March 2013, 7:16 pm | |
| Ahojky, omlouvám se ti, že píšu až ted, ale je nějaký blbý období, takže jsem týden necvičila, nekomentuju to dál. Děkuju k tý maturitě, doufám že jí dám.
Já jsem se rozhodla, že od 1.4 dám BR od Jill, takže asi tak. Těším se, ještě jsemto nikdy necvičila, tak uvidíme.
Já právě měla oddychový čas až moc, co se týče cvičení. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 2nd April 2013, 8:04 am | |
| Ahojky Ross, to myslíš Body Revolution? :D:D já taky začala, ale beru to až od 2. levelu.........Nikki psala, že ta 1 je dost lehká.No ale začalo mě strašlivě bolet v krku takže se asi budu muset nejprve vyležet |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 12th April 2013, 4:11 pm | |
| Ahojky, omlouvám se, že píšu až ted... Tak jsem čla od pýtýho týdne, ta jednička fakt lehká! Já jsem zase nějaká nachcípaná. Ale cvičit budu. Co ty? Jak to jde, Co cm a vahá? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 12th April 2013, 5:55 pm | |
| Ross, taky jedu od 5 a cvičim i s nachcípáním.Ale váha je stejná možná i o 1 kg vyšší a cm stejné.Ale na pohled se trošilinku měním. A co ty? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 12th April 2013, 6:45 pm | |
| Dá se říct, že já konečně zase začala scvičit až tuten týde, já se nějak neměřila, ani nevážila, popravdě se na to necítím, prootže bych byla zklamaná, za ty dna co jsem necvičila jsem určitě přibrala, pro mě je nehorší ta rýma u cvičení, ale dneska už mám odcvičeno a začíná mě bolet celý tělo, což je dobře, už mi chyběl tuten pocit Ale i když jsem se dneska prohlížela v zrcadle, tak myslím že vypadám stejně. Změřím se asi až na konci měsíce, ale chci jít v pondělí na to měření tuku do lékarny, tak dám vědět!!!!! Co ty,byla jsi na váze? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 13th April 2013, 5:22 pm | |
| Jojo byla a mám trošku nárust svalovky, ale ty tuky se mě stále drží. Ale co, hlavně že ty svaly jdou na horu a citím se lépe.No nechci to zakřiknout, ale zdá se mi že špek na břiše se dal na ústup.Tak uvidíme na fotkách.
Tak Ros určitě napiš jak si dopadla na vážení. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 13th April 2013, 11:23 pm | |
| Ahojky, jsem nemocná, jak jinak, tak jsem dneska cvičilajen 15 min. kardio, fakt to byl záhul, jakkdybych cvičila 1.5 hod. tak ale jsem ráda, i ta těch 15 min. Ale nebyl to asi moc dobrý nápad, je mi hůř A ze včera mě bolí celý tělo Dneska jsem se vážila doma, tak mám pořád stejně, cca. 68-69kg, tak jsem byla doopravdy překvapená, an to že jsem 3 týdny necvičila a jedla všechno možný a každý den sladký. Jdu tam v pondělí, takdám vědět žádná sláva to nebude, ale co se dá dělat, i když mě mrzí že dnešek byl jen poloviční, ale zítra budu cvičit zase a už celý. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 15th April 2013, 3:19 pm | |
| Jsem akorat ve skole, coz jen nejlepsi mozny cas precist si nejakou tu promenu. Vybrala jsem si tu tvoji a musim rict, ze jsi velmi sikovna, protoze ten pokrok je obrovsky! Moc ti gratuluju k tomu, co jsi dokazala. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 15th April 2013, 11:14 pm | |
| Ty blááááho, tak to si mě potěšila, si ani neumíš představit jak!!!! Strašně moc moc děkuju, pro mě to hodně znamená. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 15th April 2013, 11:14 pm | |
| Ty blááááho, tak to si mě potěšila, si ani neumíš představit jak!!!! Strašně moc moc děkuju, pro mě to hodně znamená. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 16th April 2013, 8:54 am | |
| Můj názor na BR.......nevím zda je to 100%, ale to si myslím já. Proto aby jsi spalovala nejvíc tuku potřebuješ dobrou svalovinu takže, čím víc svalů tím víc spaluješ tuků. Ideální by asi bylo 3x týdně posilování 3x týdně cardio. Ale já dodoržuji BR a myslím že změny vidím lepší než u Insanity. Prostě na mě samotné cardio asi nepůsobí. Tím posilováním se lépe tvaruji. Samozřejmě u toho také něco spaluješ a hlavně spaluješ i po cvičení.
Také musím říct, že cvičím BR k tomu když mám čas jezdím na kole, pracuji na zahradě a 2x týdně chodím na zumbu takže já toho cardia mám víc než posilování. No zítra ukážu výsledky není to žádná velká změna je to pidi výsledek, ale je a to se počítá. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 16th April 2013, 11:06 am | |
| Nemas vubec zac. Opravdu je to velky uspech a verim, ze se ti bude darit i nadale. Mas za sebou velky kus cesty. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 16th April 2013, 2:26 pm | |
| I tobě držím palce!! Tak a jinak sjem dneska došla do té lékarny, je to přesně měsíc, co jsem tam nebyla, takže: Minulý měsíc procento tuku byl-31.6% Váha-22.4kg Dneska: 29.9% tuku 20,70kg |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 16th April 2013, 2:42 pm | |
| Týýýýjo Ross no to je bomba. Tak o tom si můžu nechat zdát. Fakt super. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 16th April 2013, 2:50 pm | |
| Ooo děkuju, jsem překvapená, páč vážím víc aso o 8deka Neboj, taky se dočkáš |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 22nd April 2013, 3:48 pm | |
| Konečně se váha hla dolu a já mám 67.5kg, omg, hustý |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 22nd April 2013, 8:52 pm | |
| Gratuluji ke krásnému úbytku |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 23rd April 2013, 8:52 am | |
| krásně ubýváš ;-) gratuluju :-) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Rosa a její boj za hezčí postavou 23rd April 2013, 11:19 am | |