Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomno 2 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 Anonymních nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Jackiina cesta za hezčí postavou | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Jackiina cesta za hezčí postavou 27th April 2013, 4:02 pm | |
| Ahoj, jmenuji se Jackie a je mi sice jen 15 let, ale ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh. Postavou jsem nikdy nepatřila mezi děti "samá ruka, samá noha" ale ani jsem nikdy v životě nebyla vyloženě tlouštík. Měla jsem a mám pár kilo nadváhy nebo alespoň myslím. Na blogu moje-telo nejsem nováček, forum i samotný blog sleduji již od letních prázdnin 2012. Tehdy jsem se rozhodla, že zkusím také 30 days shred od Jillian a zároveň jsem omezila nebo vysadila veškeré tučné, čokoládu ( dřív jsem byla schopná spořádat i tabulku na posezení :-( ). Cvičení s Jill mě chytlo a já se těšila na výsledky. Bohužel téměř žádné se nedostavily. Byla jsem trochu zklamaná, ale řekla jsem si, že to chce čas tak jsem pokračovala s Ripped in 30 další měsíc. Bohužel mi do cvičení vstoupila nemoc, po které jsem Ripped ale zdárně docvičila, bohužel s celkovým úbytkem 1 nebo 2 cm a při porovnání fotek jsem změnu neviděla žádnou. Motivace značně klesla, ale pokračovala jsem s mixem programů od Jill a občas jsem zařadila i Ultimate Cardio Body od Boba Harpera, poté co Nikky začala cvičit ZWOW a HIIT tréninky- samozřejmě i já jsem je zkusila a oblíbila si je. Po dokončení 16 týdnů byly úbytky takhle: v pase- 3 cm, pod prsy-2 cm, stehna-1 cm, zadek-3 cm, a váha mi lítala od 62 kg do 66 neustále, takže na tu jsem se neohlížela. Zkoušela jsem i Cassey a její plán- to bylo někdy v prosinci, ale musela jsem cvičit každý den téměř hodinu což mě nijak zvlášť nebavilo. Po novém roce jsem začala ve Phase 2, Week 8 Body Revolution a docvičila jsme ji do konce, ale opět- výsledka nepatrné. Vím, že moje strava není ideální, ale sladkého a tučného jsem se zbavila- vyjímečně si něco dám ale pytlík brambůrků jsem neměla už od září. V poslední době zkouším lehké aerobní cardio- stepper, rotoped a občas běh a k tomu cvičím jedno video od Cassey na vnitřní stehna, které je dost sadomaso, ale na zkoušení nových tréninkových programů ( Les Mills Combat apod.) už prostě nemám motivaci. V létě odjíždím do Anglie a v září jsem měla vizi, že budu mít lepší postavu, ale to se teď rozplývá v nedohlednu. Máte někdo podobný problém? Nebo vidíte v mém počínání chybu? Byla bych moc ráda za jakoukoliv odpověď. Děkuji moc Jackie |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 29th April 2013, 5:00 pm | |
| Ahoj Jackie, to je zvláštní, že jsou úbytky tak malé (ale na druhou stranu aspoň nějaké :-) ) Nemáš foto, které bys sem hodila, abychom ti řekly jak to opravdu vypadá, je možné, že se ti postava prostě jen mění a formuje. Já jsem se s váhou i centimetry taky zastavila,tak jsem se vyprdla na Zuzku a podobné a dělám jen kardio (běh, jumping) a uvidíme jak to bude. Ale určo sem hoď fotky a výšku a míry |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 1st May 2013, 8:39 pm | |
| |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 1st May 2013, 8:53 pm | |
| Ahoj, nějak se mi tvé foto neukazují.. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 1st May 2013, 8:55 pm | |
| Opravdu? Já když kliknu na ten odkaz tak se zde objeví komerční reklama a když poté kliknu na: "Continue to the media" tak se fota normálně zobrazí |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 1st May 2013, 9:12 pm | |
| Jackie, fotky mi fungují, ale jak píšeš musí se kliknout na "continue". Jinak máš docela fajn postavu, podle mého názoru potřebuješ jenom formovat a zpevnit. Je třeba vydržet a nevzdávat se. Držím palce, určitě to půjde. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 1st May 2013, 10:31 pm | |
| Tak hoď trable a starosti za hlavu, neřeš to, jestli jíš a cvičíš tak jako ostatní a cvič prostě pro radost, zapomeň na to, že chceš zhubnout, třeba to dělá psychika. Chápu, že když se takhle nedaří, že tě to štve a máš chuť se na to vykašlat,ale děláš to přeci jen pro sebe a pro svůj dobrý pocit, tak cvič a hýbej se tak, abys z toho měla dobrý pocit, třeba to pomůže. Jinak postavu máš dobrou, jen by to chtělo doladit detaily, zkus běh, já jsem se do něj úplně zamilovala, můžu u něj skvěle přemýšlet a vyčistit hlavu... Držím palce ať se daří |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 2nd May 2013, 6:08 pm | |
| Týjo tak tady čučim jako osel. Míry máme skoro stejné, ale fotky si nejsou ani trošku podobné. Ty jsi krásně pevná..........fakt stačí trošku vytvarovat a uvidíš jak budeš nadšená. Hlavně to nevzdávej.........to ti na náladě nepřidá. Já depkuju každou chvílku, ale nikdy mě nenapadlo přestat cvičit.Většinou trošku polevim v jídle. Dej si volno a pak uvidíš že ti to druhý den bude chybět. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 3rd May 2013, 11:49 am | |
| Jacq. a děláš si dny volna? Jestli třeba netlačíš moc na pilu a nechtělo by to trošku zvolnit víš |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 3rd May 2013, 7:38 pm | |
| Všem moc děkuji za podporu, moc mě to potěšilo Dny volna dělám 1-2 v týdnu většinou neděle nebo pokud někdy během týdne nestíhám doma cvičit do nějaké rozumné hodiny. Myslím, že jsem právě Jillian vděčná za to zpevnění, po kterém mi lidé říkali jestli jsem nezhubla tak jsem moc ráda aspoň za to. Momentálně běhám ( když není moc vedro) nebo jsem na stepperu a cvičím posilovací videa od Cassey a mimo jiné se připravuji na vystoupení s tancem (rock n roll) což je taky docela makačka Bohužel teď taky dost ujíždím v jídle tak se snažím vydržet ukázkově 1,2 dny, pak už to ze zkušeností půjde samo Ještě jednou díky za podporu |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 12th May 2013, 10:06 am | |
| Cassey je boží. Zrovna včera jsem na ní dostala tip od kámošky včera jsem ji cvičila poprvé a jenom ty tři minuty a fakt cítím zadek. Myslíš, že se to dá cvičit každý den nebo třeba radši obden? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 13th May 2013, 5:28 pm | |
| Když jsem s Cassey cvičila podle jejího kalendáře, který je ke stažení u ní na blogu tak tam se cvičilo snad každý den asi 50 min, ale každý den jiná partie ( třeba v pondělí bříško a boky, úterý stehna a zadek atd.), takže by to dle mého nemělo být škodlivé ( pokud tedy necítíš vyloženě bolest) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 13th May 2013, 6:07 pm | |
| no mě jen kámoška poslala odkaz na youtube na konkrétní video. Jmenovalo se to nějak What makes you bootyful..je to na zadek a neumim si představit, že bych to cvičila dýl jak ty tři minuty.. to prostě nejde takhle zatěžovat jen jednu část těla ne? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou 14th May 2013, 8:02 pm | |
| Jo to asi ne, ale zrovna tohle video je součástí jejích tzv.: Challenges, že je to fakt drsný a hlavně krátký ona má jinak i delší videa 10, 20 min. a ty už nejsou takový sado-maso , ty challenges bych zařazovala občas. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Jackiina cesta za hezčí postavou | |
| |
| | | | Jackiina cesta za hezčí postavou | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |