Moje tělo - Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Poslední téma
» Oblečení na in-line bruslení
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní

» Jane Fonda
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní

» Port de Bras
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní

» Začínám 10.3.2014
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty16th July 2014, 11:07 am pro Anonymní

» Jak zhubnout nejdříve břicho ?
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní

» Bob Harper
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní

» Insanity workout
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní

» Nedaří se mi, jsem zoufalá
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní

» 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní

» Focus T25
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty1st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní

» Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní

» Celulitida ..věčný boj
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní

» www.fitnesstv.cz
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní

» únik moči při cvičení (skákání)
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní

» Reawe mění vlastní život
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní

» Zmenšující se prsa
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní

» Rosa a její boj za hezčí postavou
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní

» Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní

» Rotační disk
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní

» Spiralizér
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní

» Dokážu to!!
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní

» cvičím jím a nehubnu
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní

» Jak spalujeme (nejen) s Jillian
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní

» Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní

» Podprsenky na beh
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní

» Hlasujte pro oblíbenost.
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní

» Časopisy
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní

» Činky
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní

» Botky
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní

» Hlasujte pro oblíbenost.
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní

November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 3 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 3 Anonymních

nikdo není přítomen

Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am
Top posting users this week
No user

Cesta Stormy k zdravému telu

Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 8:35 am

Moc gratuluju, ty výsledky jsou super!!! Very Happy Celé tělo se ti krásně formuje! Fakt paráda Surprised
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 9:33 am

Super! Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 10:22 am

Ďakujem vám! Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 11:50 am

Fakt super! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Nikki Finn (admin)
Admin
Nikki Finn (admin)

Poèet pøíspìvkù : 1074

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 12:44 pm

Teeeda, to je božské Smile))) ty budeš do léta úplně slintoidní Very Happy jde ti to moc dobře, držím dál palečky Smile)) o bříško jak se úplně vypnulo a ty nožky, to je úplně mazec Smile)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 12:45 pm

Tak to teda dúfam, to je cieľ! Very Happy

Ďakujem krásne Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 12:50 pm

hezky Smile ani bych ti netipla těch 80 kg podle fotky Smile krásně se ti začíná tvarovat pas Wink jen tak dál, jde ti to pěkně Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 12:57 pm

Smile Ďakujem Smile Veľa ľudí si myslí, že vážim menej a keď im poviem svoju skutočnú váhu, tak si myslia, že si z nich uťahujem Very Happy Ale ktovie čím to bude. Možno mám len ťažšiu kostru a som aj dosť vysoká Smile Ale už mi nejako to číslo na váhe nevadí. Konečne sa mi podarilo zapnúť šaty, ktoré mala sestra kedysi dávno na plese a sú mi akurát. A to mi pred mesiacom ešte chýbali nejaké tie cm a váha zišla dole odvtedy možno kilo-dve a aj tak cm ubudli Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 1:01 pm

Stormy, to máme stejné Wink U mě si taky každý myslí, že vážím míň. A pak koukají a nevěří...Pro mě jsou důležitější centimetry a proporce, váha je prostě jen váha Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 1:15 pm

Tak, tak Smile Spočiatku ma to dosť desilo a bola som nešťastná, ale teraz keď vidím, že vďaka cvičeniu a zdravej strave, som spokojnejšia, silnejšia a zvládnem toho i v športoch viac ako spolužiačky, ktoré sú síce chudulinké, ale nemajú kondičku, tak ma to teší Smile Ešte stále mám pred sebou dlhú cestu, ale už mám dôvod, prečo byť na seba hrdá Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 6:36 pm

super! jsi úžasná Wink
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 7:04 pm

Ďakujem Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty4th January 2013, 9:56 pm

Také musím napsat jen SUPER, SUPER!!! Jsi skvělá!!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty5th January 2013, 9:22 am

Zírám s otevřenou pusou Shocked NESKUTEČNÝ! prostě super změna cheers
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty5th January 2013, 10:59 am

Ďakujem Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty28th January 2013, 10:32 am

Celý môj víkend sa niesol v znamení perfektnej nálady, i keď som chorá a nejako som si nemôžem dovoliť vyskakovať Very Happy Dosiahla som svoj cieľ, ktorý som si stanovila na koniec februára a podarilo sa mi ho splniť do konca januára Smile Chcela som, aby tá váha zišla pod 80 kg a... PODARILO SA! Smile Váha sa pohybuje od tých 79-79,5 kg, ale to pol kilo ma vôbec, ale vôbec netrápi. Už si ani nepamätám, kedy som toľko vážila Very Happy A čo ma veľmi teší je, že sme boli s maminou v nedeľu na nákupy a hrdo som si odniesla z obchodu nohavice veľkosti L (alebo inak 40). Neverila som, že ich oblečiem, že ich zapnem, že sa v nich budem cítiť dobre, ale opak je pravdou. A to som začínala na veľkosti 46 (XXXL) a nebola to vôbec sranda. Navliekla som si na seba staré nohavice a spolu s maminou a otcom sa smiala, ako zo mňa spadli. Je priam neuveriteľné, koľko som vážila, ako som vyzerala a aká veľká som bola. Teraz je to ako vzdialená nočná mora! Som na seba neskutočne hrdá. Avšak samozrejme, moje cesta so zdravým životným štýlom nekončí. Ešte stále je čo zhodiť a spevniť, ale už teraz vyzerám veľmi dobre a cítim sa neskutočne sebavedomo a mám potrebu to ostatným povedať, lebo keď človek chce a oprie sa do toho, tak to ide. Bez debaty Smile Mnohé z nás sme toho živým dôkazom Smile

A keďže koncom mája, keď som s tým celým začala som vážila 97kg (i keď je pravda, že za počiatočný deň začiatku svojej cesty považujem až 17. august 2012, keď som sa do toho oprela vážne naplno), tak som celkovo schudla 18 kg. Wow. Pripadá mi to neuveriteľne... Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty28th January 2013, 10:46 am

Supeeer!!!! moc velká gratulace, jde ti to skvěle! Very Happy Jen tak dál!!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty28th January 2013, 12:48 pm

Nádhera, jsi šikovná, fotečka nebude v tvých nových kalhotech? Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty28th January 2013, 8:12 pm

Stormy, to je neuvěřitelné. Teprve dneska jsem si prohlédla pořádně tvé fotky a jsem uplně..........wouw.Prostě nemám slov.Krásné!

Díky tobě,díky tomuhle fóru, díky Nikky a hlavně díky Jill začínám věřit, že to taky dokážu.

Držím palečky ať dosáhneš svého cíle a gratuluji k úžasné proměně.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty29th January 2013, 3:14 pm

Tak to je báječný, jak ti to jde a jakou jsi nadějí pro začátečníky Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty30th January 2013, 2:55 pm

Teprve ted jsem viděla tvoje fotky, spadla mi brada a říkám do prdele! Very Happy Fakt úžasné Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty30th January 2013, 3:06 pm

Prepáčte, že trošku neskôr, neprišlo mi upozornenie O:) Ale chcela by som všetkým poďakovať! Ste pre mňa neskutočnou oporou Smile A každé jedno vaše slovo si vážim a pevne verím, že i moja premena nakopne i ostatných, lebo ono sa to dá, len treba chcieť Smile

Rosa - snaha o fotku bola, ale nemám foťák - teda je pokazený Very Happy - takže to ktovieako nedopadlo, ale pokúsim sa niekoho poprosiť, nech ma cvakne Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty30th January 2013, 4:55 pm

musím opravdu tleskat! neskutečná změna...je vidět, že jak má člověk svůj cíl a pevnou vůli zvládne vše :-) Ještě jednou gratuluji, sama vím jaké to je, mít o tolik kilo méně a cítit se skvěle :-) Jen tak dál Stormy ;-) a fotky určitě dodej Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty25th August 2013, 5:55 pm

Už dávno som sa neozvala, pretože som mala trošku ťažšie obdobie, ale opäť sa vraciam do normálu. Váha nie je vyššia, ale ani menšia. Obvod však trochu klesol, takže strata tuku a nabraté svalstvo Smile Kedysi som však hovorila o nových nohaviciach, tak som našla dve fotky, kde vidieť dosť dobre zmenu - a i nové nohavice Very Happy Ale je trochu staršia, no Smile

Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Kw4j
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty25th August 2013, 6:54 pm

Pecka! Dnes jsem měla stejný nápad s porovnáním fotek loni a dnes, jen to mám v plánu na příští týden :-) Je až neuvěřitelný jak se člověk změní v úplně jiného krásnějšího a zdravějšího člověka. Moc ti to sluší Stormy ;-)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Cesta Stormy k zdravému telu
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Moje cesta
» Sifzuščina cesta k úspěchu
» Moje cesta ke sluníčku
» Jackiina cesta za hezčí postavou
» Mischelky cesta za krásnější postavou

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Moje tělo - Fórum :: Vaše tělo :: Vaše proměny-