Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomno 3 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 3 Anonymních nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Sifzuščina cesta k úspěchu | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 6:15 pm | |
| Ahoj, tak i já přidám svojí trošku do mlýna :-) Takže začněme sesumírováním mého příběhu. Jako malá jsem neměla s váhou nikdy problém. Sice jsem si spokojeně baštila domácí koláče a kdesi cosi, leč vypadala jsem většinu času jako komár. Sice mi jednou jedna tetka řekla, že mi nějak narostl zadek, ale v 14 člověk prostě nemůže vypadat na 9. Pak jsem si v 15 zlomila nohu a hrozně jsem se vyžrala, asi na 60kg. Podobný scénář se opakoval na jaře po sedmnáctých narozeninách, jen tenkrát to bylo bez zlomené nohy. Přes léto se mi povedlo zhubnout ze 62 kg na 55 pomocí hrozných hladovek a tak. Jojo-efekt na sebe nenechal dlouho čekat, zvlášť díky tomu, že vyvstaly i problémy psychického rázu. To, že pojídání odhadem 10 tabulek čokolády týdně a časté pití piva nezůstane bez následků, mi došlo až zpětně. Nejenže jsem se v daném období chovala hrozně hloupě a nezajímala mě škola (OK, to sem nepatří), tak se mi povedlo i přibrat 10kg ("překvapivě"). Pak jsem nějak eliminovala ty čokolády i pivo a váha se ustálila na nějakých 60-62 kg, sem tam jsem si zacvičila s činkami, sem tam s posilovací gumou a tak jsem se nějak propracovala k maturitě. Už o svaťáku jsem začla ze stesku po lidech jíst čokoládky a tuty blbosti. Nějaký další zlom nastal loni v půlce července, když jsme se vrátili ze Slovenska a váha ukazovala 64kg (fuj!) Zredukovala jsem jídelníček (ke snídani 1 tvaroh/cottage, k svačině 2 knackebroty, k obědu 1 zelí nebo 1 tvaroh, ke svačině knackebrot až dva, k večeři maso nebo salát), vzala činky a začla cvičit 30day shred. Nepovedlo se mi docvičit ani level 1, neboť začali opravovat koleje a já chodila na brigádu i z brigády +-4 km pěšky. Jednou se mi nechtělo cvičit, jindy jsem se přemohla, no většinu času jsem na nějaké cvíčo kašlala. Vždyť přeci chodím! Pak přišla dovolená na Sardinii, kde jsem měla zánět středního ucha a celou dobu jsem jen proležela na pláži, jedla jak magor a rostl mi špek břišní. Po návratu domů jsem ucho vyřešila a cvičení nějak patlala dál, sem tam něco s Hankou Kynychovou, sem tam nějaký intervalák, do toho jsem chodila přes rok na irské tance. Snažila jsem se jíst méně, abych něco zhubla (dokonce jsem měla i blog), jenže moje snahy (asi nebyly dostatečné) vedly spíše k pozvolnému přibírání. Pak jsem se nějak vykašlala na jídelníčky (kamarádka pořád říkala, že si musíme dát sladkou tečku a na nervy to trochu pomáhalo) a nekdy v dubnu i na nějaké to cvičení typu intervalák a tak. Zůstaly jen irské tance, musela jsem se přeci pořád učit. Už o zkouškovém jsem se po nepovedené zkoušce zděsila váhy (65, wtf? jak to?) a snad i ze stresu zmenšila porce, v čemž jsem pokračovala až do letního sportovního kurzu (přelom července/srpna). Tam jsem zas jedla hodně (měla jsem hlad, že bych snědla kance), ale zase jsme se tam dost hýbali. Ovšem impulzem pro to, abych se sebou začala něco dělat byl noční běh. To byla katastrofa, jinak se to říci nedá. Běželi jsme cca 3 km nočním lesem v mírně členitém terénu. Náš tým doběhl třetí asi z 16, což zní super. Spolužáci říkali, že jsem běžela skvěle, ale vzhledem k tomu, že mě jeden musel chvíli nést na zádech, abych zbytečně nebrzdila a oddýchla si, tak jsem si přišla jako totální lúzr. Tu noc jsem si uvědomila dvě věci: 1. co znamená slovo tým (tedy spíše, že neznamená "já makám a ostatní se vezou") a 2. že se sebou musím něco dělat. Od 4.8. jsem tedy začala běhat, ke dnešku jsem byla 7x a dnes ještě půjdu a od pondělka jsem najela na Jillian Body Revolution (i když jak to tak vidím, prvních 14 dní zkrátím na týden). Ke dnešnímu dni jsem na tom tedy takto: Váha: 64,8kg Prsa: 94cm Pas(nejužší místo): 77 cm Břicho (přes pupík): 94cm Zadek: 99cm Tak doufám, že se tu brzy budu moci pochlubit s pokroky a nedopadne to jako vždycky předtím (což by nemuselo, vzhledem k tomu, že mě to běhání a cvičení nějak chytlo!). P.S. Pokud jste to přelouskaly, máte můj obdiv!
Naposledy upravil Sifzuška dne 12th October 2012, 6:24 am, celkově upraveno 1 krát |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 7:34 pm | |
| Moc ráda jsem si přečetla tvůj příběh.. Vítám tě zde a držím palce, aby to tentokrát dopadlo lépe.. my ti pomůžeme nenecháme tě lenošit |
| | | Nikki Finn (admin) Admin
Poèet pøíspìvkù : 1074 Join date : 09. 07. 12 Age : 44 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 7:45 pm | |
| tak moment, na tohle se musím jít nejdřív navečeřet | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 7:45 pm | |
| Přeji hodně štěstí! Běhání a cvičení tě chytlo, o to snazší to pro tebe bude Neměla jsi někdy blog? Tvá postava mi připomíná jednu blogerku. |
| | | Nikki Finn (admin) Admin
Poèet pøíspìvkù : 1074 Join date : 09. 07. 12 Age : 44 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 7:56 pm | |
| Můžu se jen pro zajímavost zeptat, kolik měříš? ) asi budeš prcek, že? jinak, skvělé, že ses naštvala a jdeš do toho!!!!! To mi připomíná sebe, už jsem se taky měla plné zuby... Jo a vzhledem k tomu, že už nějakej ten sport za sebou máš, určitě bych první týden R urychlila, podle mě si urychlíš i třetí myslím, že ty začátky u BR nejsou pro tebe... říkám, myslím si to, z toho, co píšeš, že bys zvládla i víc... klidně to porkládej jinýma tréninkama.... třeba já měla pocit že cvičím až u Workoutu 9 a dál... můj názor, samozřejmě ) a taky to občas prokládám ) takže vítej a držím palce, doufám, že se tu budeš objevovat častěji )) | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 8:27 pm | |
| Moc drzim palce! ALE!!! Co tvoj prijem? Pride mi, ze jes strasne malo a potom to dozieras sladkostami pretoze telo má hlad. Velmi rada ta budem sledovat a ak to zvladnes urcite ta oslovim, ci by si nechcela zverejnit svoj pribeh v nasom bezeckom casopise. Kolko teraz behavas a ake tempo? |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 9:41 pm | |
| - Agafja napsal:
- Moc ráda jsem si přečetla tvůj příběh.. Vítám tě zde a držím palce, aby to tentokrát dopadlo lépe.. my ti pomůžeme nenecháme tě lenošit
Děkuju :-) - Axie napsal:
- Přeji hodně štěstí! Běhání a cvičení tě chytlo, o to snazší to pro tebe bude Neměla jsi někdy blog? Tvá postava mi připomíná jednu blogerku.
Jojo, měla. Pak jsem ho začala používat spíš na ultrasupercitové výlevy. - Nikki Finn (admin) napsal:
- Můžu se jen pro zajímavost zeptat, kolik měříš? ) asi budeš prcek, že? jinak, skvělé, že ses naštvala a jdeš do toho!!!!! To mi připomíná sebe, už jsem se taky měla plné zuby... Jo a vzhledem k tomu, že už nějakej ten sport za sebou máš, určitě bych první týden R urychlila, podle mě si urychlíš i třetí
myslím, že ty začátky u BR nejsou pro tebe... říkám, myslím si to, z toho, co píšeš, že bys zvládla i víc... klidně to porkládej jinýma tréninkama.... třeba já měla pocit že cvičím až u Workoutu 9 a dál... můj názor, samozřejmě )
a taky to občas prokládám ) takže vítej a držím palce, doufám, že se tu budeš objevovat častěji ))
Prcek? No nevím, mám 164cm. Nebo 163, když se blbě vyspím Asi jo, zítra si zkusím dát W1 a W3, uvidím, jak to dopadne :-) - Bežkyňa napsal:
- Moc drzim palce! ALE!!! Co tvoj prijem? Pride mi, ze
jes strasne malo a potom to dozieras sladkostami pretoze telo má hlad.
Velmi rada ta budem sledovat a ak to zvladnes urcite ta oslovim, ci by si nechcela zverejnit svoj pribeh v nasom bezeckom casopise. Kolko teraz behavas a ake tempo? Děkuju. Příjem jsem už samozřejmě zlepšíla od toho jednoho tvarohu k obědu. Jen je teď občas problém, že někdy jím méně než bych sama i chtěla, protože mamina si myslí, že když chci zhubnout, tak přeci musím držet nějakou dietu a nebýt rozežraná a kdesi cosi. No, první běh byl asi 3,3km asi za 20-22 minut, dneska jsem běžela asi 4,2km za 23-24 minut (zapomněla jsem se podívat na hodinky těsně před vyběhnutím, dívala jsem se ještě v době, kdy jsem šla po schodech). Snažím se tu trasu prodlužovat postupně, většinou přidám nebo prodloužím kolečko okolo bloku... :-) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 15th August 2012, 9:43 pm | |
| Tak mamine vysvetli, že sportujuce telo musi jest. Ak mu jedlo nedas, vsetko co zjes si bude ukladat na horsie casy.
Naposledy upravil Bežkyňa dne 16th August 2012, 9:51 am, celkově upraveno 1 krát |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 16th August 2012, 9:49 am | |
| Máš téměř totožné míry se mnou, když jsem začínala, tak moc držím palce, aby centimetry i váha hezky ubývaly. Holky, my to dáme a budeme mít postavy, po kterých tak toužíme |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 30th August 2012, 6:49 am | |
| Tak jsem se změřila a zvážila... a nic moc teda Aspoň co se rozměrů týká. Jinak mi přijde, že mám daleko, daleko pevnější ruce, pevnější stehna i břicho, a vůbec, že nejsem tolik jako val tuku. Ale tak teda ta čísla: Váha: 65kg (+0,2 kg, ehm) Prsa: 92cm (-2 cm) Pas(nejužší místo): 76 cm (-1cm) Břicho (přes pupík): 92cm (-2 cm) Zadek: 98cm (-1cm) |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 30th August 2012, 7:39 am | |
| Sifzuška, moc pěkný Nahoru ti ty čísla nelezou, jak říkáš, cítíš se pevnější, takže je to super |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 30th August 2012, 9:19 am | |
| Také chválím a gratuluji |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 10th September 2012, 10:51 pm | |
| Na váhu nehleď, spíš hleď na centimetry a pevnější tělo A toho jsi dosáhla, takže gratulace |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 16th September 2012, 8:57 am | |
| Hmm, tak jsem se zvážila, změřila, vyfotila... a nic Před měsícem: Dneska: Popravdě jsem z toho docela zklamaná. Myslela jsem, že to bude jiný, když cvičím a baví mě to. Že budu mít nějaké výsledky. Váha: 64kg (-0,8 kg celkem - -1kg od minule) Prsa: 93cm (-1 cm celkem - +1cm od minule) Pas(nejužší místo): 76 cm (-1cm celkem - od minule beze změny) Břicho (přes pupík): 92cm (-2 cm celkem - od minule beze změny) Zadek: 98cm (-1cm celkem - od minule beze změny) Jak to tak vidím, tak tímhle tempem budu pod 60 kily za rok, o pase pod 70cm nemluvě.
Naposledy upravil Sifzuška dne 12th October 2012, 6:24 am, celkově upraveno 1 krát |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 16th September 2012, 9:46 am | |
| Já rozdíl vidím - záda máš zpevněnější a to spodní bříško je také menší. Vydrž, určitě to časem bude ještě lepší!! |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 16th September 2012, 10:49 am | |
| rozdíl tam vážně trochu vidět je, zezadu trochu boky a břicho zpěvněný chce to čas |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu 2nd October 2012, 7:17 pm | |
| Tak jsem se dneska dozvěděla, že mám nějaké svalnaté ruce |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Sifzuščina cesta k úspěchu | |
| |
| | | | Sifzuščina cesta k úspěchu | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |