Moje tělo - Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Poslední téma
» Oblečení na in-line bruslení
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní

» Jane Fonda
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní

» Port de Bras
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní

» Začínám 10.3.2014
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty16th July 2014, 11:07 am pro Anonymní

» Jak zhubnout nejdříve břicho ?
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní

» Bob Harper
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní

» Insanity workout
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní

» Nedaří se mi, jsem zoufalá
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní

» 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní

» Focus T25
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty1st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní

» Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní

» Celulitida ..věčný boj
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní

» www.fitnesstv.cz
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní

» únik moči při cvičení (skákání)
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní

» Reawe mění vlastní život
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní

» Zmenšující se prsa
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní

» Rosa a její boj za hezčí postavou
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní

» Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní

» Rotační disk
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní

» Spiralizér
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní

» Dokážu to!!
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní

» cvičím jím a nehubnu
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní

» Jak spalujeme (nejen) s Jillian
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní

» Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní

» Podprsenky na beh
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní

» Hlasujte pro oblíbenost.
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní

» Časopisy
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní

» Činky
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní

» Botky
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní

» Hlasujte pro oblíbenost.
Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní

November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomen 1 uživatel : 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 Anonymní

nikdo není přítomen

Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am
Top posting users this week
No user

Cesta Stormy k zdravému telu

Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty1st November 2012, 2:05 pm

No páni já jen koukám.. luxusní. Jsi neuvěřitelně šikovná. Bříško paráda. Já však hlavně obdivuju ty záda, protože s těmi mám také problém. Zatím jsem v druhé půlce 30DS takže snad budu taky tak šťastná po odcvičení Smile Gratuluju!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty14th November 2012, 6:52 pm

Ďakujem Smile Uvidíš, výsledku budú, u mňa sú - ak do toho človek dá čo musí, ide to Smile

I keď - ja momentálne prežívam tak trošku krízu. Krom toho, že mi jedno kilo veselo skáče, ako sa mu chce Very Happy (z 83 na 84 a späť Very Happy už sa nato nejako snažím nedívať... Very Happy), tak mám pocit, že veľa jem. Keď si však spíšem, čo som za deň zjedla, nie je toho veľa. Len o trochu viac, ako pred tým, pretože mi toľko jedla - teda množstvo, ktoré som jedávala - nestačí. Zvyknem do toho teda popchať viac ovocia, nech mi dodá energiu, ale mám poslednú dobu neskutočný pocit, ako keby som kysla späť :X A to som si už prešla i štádiom, keď som mala chuť si obiť hlavu o stenu Very Happy Myslela som, že sa to už nestane. Ach... porazí ma Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty16th November 2012, 10:30 am

Musím říct, že teda krásná proměna. A asi mi budeš muset dát tip na štíhlejší bříško Very Happy mě ne a ne se vypařit :DD
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 7:38 pm

Ďakujem Smile Snažím sa. I keď nie vždy to ide tak, ako si predstavujem Very Happy A to brucho - ja sama som dosť prekvapená, že tak pekne mizne. Ja mám skôr depky zo stehien, mám pocit, že sú stále obrovské Very Happy Ale len niekedy. Nevyhoviem sama sebe Very Happy

17. novembra, toť v sobotu, som sa opäť pofotila Smile Váha k tomu (i dnešnému dňu Very Happy) je 83 kg. Teraz sa to trošku spomalilo, ale každé kilečko sa ráta a všetky vieme, aké veľké množstvo tuku človek spáli, keď zhodí pol kila, nietože kilo Very Happy

Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Predapo2
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 7:58 pm

teda na to že máš 83 kilo seš hubenější jak já Very Happy mám 73kg cvičím 4. měsíc a pupek jak kdybych byla v 5. měsíci těhotenství Very Happy závídím ti opravdu to tvoje parádní tvarování :-)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 8:02 pm

Ono... my sme už s maminou nedávno skonštatovali, že máme sedliacku kostru Very Happy Žiaden gróf v našej dlhej rodovej línii veruže nebude Very Happy Ale i u teba to ide krásne! Smile Tie zmeny sú úžasné a predsa len - každý sme iný a inak nám to spaľuje Smile

A ďakujem Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 8:05 pm

To je paráda, jde ti to vážně skvěle a stehna obří určitě nemáš... Šikulka
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 8:33 pm

wow, pěknej pokrok Smile hlavně to bříško a na zádech už nemáš pneu Smile jde ti to hezky rychle Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 8:39 pm

wau!! a ty stehna jsou luxusní! cheers a neřikej že máš 80 kg Shocked Shocked Very Happy já vidim tak 65 Wink
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 9:47 pm

Ďakujem vám Smile Ani si neviete predstaviť, ako ma tie slová tešia Very Happy I pohľad do zrkadla Very Happy

mysičkaa: mám, mám Smile ešte je dlhá cesta k 65 Very Happy ak vôbec Smile uvidíme, kedy sa to zastaví Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 9:51 pm

Změna je parádní! Super! A opravdu nevypadáš na 80kg flower
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty20th November 2012, 9:53 pm

Ďakujem Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty23rd November 2012, 2:28 pm

Wau, super Smile Krásně se tvaruješ a ani já bych teda netipla 80 kg Smile) Řekla bych, že přes 60 ni náhodou Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty23rd November 2012, 2:47 pm

Páni, Stormy!!! PECKA!!!!! Smile)))))))
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty23rd November 2012, 3:31 pm

Ďakujem Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty26th November 2012, 4:06 pm

Nejako som nebola schopná sa posledné dni dokopať k vziatiu metra do ruky Smile Ale keďže máme kvôli štrajku učiteľov voľno, tak som tak učinila dnes Smile Do zátvorky som pripísala, koľko cm resp kg som zatiaľ stratila/zhodila Smile

Zmeny ku dňu: 26. november 2012
Váha: 82 kg (-12 kg)
Miery:
Pás – 82 cm ( - 10 cm)
Boky – 98 cm ( - 8 cm)
Brucho – 89 cm ( - 17 cm)
Prsia – 94 cm ( - 4 cm)
Rameno – 31 cm ( - 3 cm)
Stehno – 59 cm ( - 8 cm)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty26th November 2012, 5:06 pm

první co mě napadlo, bylo ty vole Very Happy

super změna, jen tak dál.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty26th November 2012, 7:41 pm

wow úžasný, když se to takhle sečte, je to až k neuvěření, máš za sebou pořádnej kus práce Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty26th November 2012, 8:18 pm

Fakt super!!!! A za tak krátkou dobu!!!!! Jsi ÚŽASNÁ!! cheers affraid flower
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty27th November 2012, 5:32 pm

Ďakujem vám, baby! Smile

Seasha - však? keď to človek spočíta, ani tomu nedokáže uveriť, že z neho toľko ubudlo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty28th November 2012, 11:02 am

Tomu řikám pokrok! Neskutečný, co dokáže člověk se svým tělem a za tak krátký časový úsek. Držím palce v pokračování :-)
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty30th November 2012, 5:02 pm

Ďakujem Smile

Tento týždeň som mala radosť hneď niekoľkokrát Very Happy Mamkine kolegyne mamine povedali, že i keď som vždy bola pekná, teraz mi to pristane ešte viac Smile A spolužiačky v škole ma tiež chválili, že je priam neuveriteľné, koľko som toho dokázala zhodiť. A čo je najlepšie na tom všetkom - zamilovala som sa sama do seba Smile Ale tak zdravo. Dobre sa mi na seba pozerá a už nemám potrebu sa na seba pozerať s odporom, i keď to stále nie je ideál Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty4th January 2013, 12:18 am

Tak fajn. Už nejaká tá doba prešla Smile A ja som sa nejako bála odfotiť. A k tomu v mojej izbe je otrasné svetlo. Ale v obývačke to fotenie celkom šlo, takže Smile

Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Tuctucu

Váha činí 81kg Smile A cm neviem... viem, že pás - najužšie miesto - je 79 cm Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty4th January 2013, 1:27 am

úžasné!!!!!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty4th January 2013, 6:39 am

parádní pokrok Stormy :-)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Cesta Stormy k zdravému telu   Cesta Stormy k zdravému telu - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Cesta Stormy k zdravému telu
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Moje cesta
» Sifzuščina cesta k úspěchu
» Moje cesta ke sluníčku
» Jackiina cesta za hezčí postavou
» Mischelky cesta za krásnější postavou

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Moje tělo - Fórum :: Vaše tělo :: Vaše proměny-