Moje tělo - Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Poslední téma
» Oblečení na in-line bruslení
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní

» Jane Fonda
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní

» Port de Bras
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní

» Začínám 10.3.2014
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty16th July 2014, 11:07 am pro Anonymní

» Jak zhubnout nejdříve břicho ?
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní

» Bob Harper
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní

» Insanity workout
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní

» Nedaří se mi, jsem zoufalá
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní

» 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní

» Focus T25
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty1st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní

» Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní

» Celulitida ..věčný boj
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní

» www.fitnesstv.cz
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní

» únik moči při cvičení (skákání)
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní

» Reawe mění vlastní život
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní

» Zmenšující se prsa
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní

» Rosa a její boj za hezčí postavou
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní

» Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní

» Rotační disk
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní

» Spiralizér
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní

» Dokážu to!!
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní

» cvičím jím a nehubnu
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní

» Jak spalujeme (nejen) s Jillian
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní

» Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní

» Podprsenky na beh
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní

» Hlasujte pro oblíbenost.
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní

» Časopisy
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní

» Činky
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní

» Botky
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní

Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní

November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomen 1 uživatel : 0 registrovaných, 0 skrytých a 1 Anonymní

nikdo není přítomen

Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am
Top posting users this week
No user

Hlasujte pro oblíbenost.

Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Jak se vám líbí program?
1
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_lcap56%Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_rcap
 56% [ 20 ]
2
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_lcap19%Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_rcap
 19% [ 7 ]
3
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_lcap17%Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_rcap
 17% [ 6 ]
4
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_lcap6%Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_rcap
 6% [ 2 ]
5
Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_lcap2%Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Vote_rcap
 2% [ 1 ]
Celkem hlasů : 36

AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty10th December 2012, 10:51 pm

nemohla jsem si nepovšimnout, že tam má Jill dokonce karimatky se svým jménem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty18th December 2012, 8:30 pm

zdá se mi to nebo ve 4 weeku na konci to protahování nějak Jill odflákla? vzala to strašně rychle, ikdyž je to nejnáročnější ze všech weeků..?
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty19th December 2012, 3:29 pm

Nekolik minut tam lezis a pak to prohtahnuti je fakt rychly, taky jsem si rikala, jestli to staci...druhej den me nic nebolelo, tak asi staci noo, tak ji budem verit :-) jinak prechod ze 3.na 4.level docela ok. Ale furt mi do toho neco leze a necvicim denne, jak bych chtela, tak jsem zvedava, esi i tak budou nejaky vysledky.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty19th December 2012, 7:52 pm

já si to ležení vždycky přetočim, nechce se mi jen tak povalovat Very Happy taky už mi příjde week 3 a 4 v pohodě Smile teď ale nevim co budu cvičit dál..
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty30th December 2012, 11:50 am

Tak dnes si vyzkoušela 1.level Ripped a musím říct, že jsem z něho fakt nadšená!! Akorát jak je tam ten celý okruh vlastně jen na posilování rukou s činkami, tak jaké činky jste měly? Já mám doma zatím jen kilovky, ale právě zdá se mi, že bych si asi měla vzít aspoň ty 2kilovky, protože mi to přijde jako ulívárna. Za to, když je pak zase cvičení na stehna i s činkami, tak mi ty jedničky bohatě stačí Very Happy taky to takhle střídáte? Nebo valíte celé cvičení s jednou váhou?
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty30th December 2012, 7:33 pm

Tak jsem dala Rippedu druhou a poslední šanci. Už někdy na podzim jsem zkoušela Ripped odcvičit, ale vydržela jsem jen pár dní levelu 1 a pak mě to přestalo bavit. Teď mě to zatím baví, zítra už začnu level 2 a jsem hrozně zvědavá na výsledky po odcvičení Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty30th December 2012, 8:36 pm

dayenn napsal:
Tak dnes si vyzkoušela 1.level Ripped a musím říct, že jsem z něho fakt nadšená!! Akorát jak je tam ten celý okruh vlastně jen na posilování rukou s činkami, tak jaké činky jste měly? Já mám doma zatím jen kilovky, ale právě zdá se mi, že bych si asi měla vzít aspoň ty 2kilovky, protože mi to přijde jako ulívárna. Za to, když je pak zase cvičení na stehna i s činkami, tak mi ty jedničky bohatě stačí Very Happy taky to takhle střídáte? Nebo valíte celé cvičení s jednou váhou?
Já cvičila ripped s 2 kg, některý cviky s nima pro mě byli fakt zabijačka, ale dá se to Smile s 1 kg bych asi necvičila vůbec, to mi připadá jak nic, lepší je si místo toho vzít dvoulitrový flašky, když nemáš větší činky Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty30th January 2013, 12:29 am

Ahoj..
Ripped in 30 jsem začala minulý týden. Week 1 jsem se dost zapotila a říkala jsem si, že to je docela síla. Postupně se to ale zlepšovalo.
Jenže Very Happy .. dnes jsem začala week 2 (mám to o den posunuté) a myslela jsem, že to nedam. Na několika místech už jsem vážně měla pocit, že s tím seknu, ale i tak jsem tak po třech reps pokračovala. No, doufám, že se to bude stejně vylepšovat během týdne jako week 1. Jsem uplně mrtvá! Very Happy Musela jsem si na 15 minut lehnout a dát nohy nahoru Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty30th January 2013, 7:39 pm

to se divim, že tě to odrovnalo, když cvičíš mnohem náročnější ZWOW Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 12:29 am

Very Happy .. myslím, že jsem blbě dýchala, teď už to bylo mnohem lepší Very Happy u Zuzky se ty cviky hodně mění.. mě odrovnalo kardio hned na začátku Jill Week2, strašně mě pálily ruce Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 12:18 pm

Mne se nelíbí, nejsem zpocená prostě nic Sad
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 7:25 pm

a který week jsi zkoušela? s jakou zátěží?
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 8:27 pm

Do trojky, s kilovkou, víc nemám Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 8:43 pm

tak si vem dvoulitrový lahve s vodou a pak uvidíš Smile podle mě byla zrovna trojak docela těžká Smile
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 8:50 pm

no, ono mi to docvaklo, jak si mluvila o tý zátěži Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 9:32 pm

ale tak pořád je na tom pozitivní, že se hýbeš a něco děláš Wink
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd February 2013, 10:37 pm

To každopádně :-D
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty2nd March 2013, 6:07 pm

Ja cvicim ripped uz posledny week 4 a veru 3 a 5 su uz dost narocne, ale aj tak si k nim pridavam, aby som mala denne aspon hodinu cvicenia. Stale sa neviem rozhodnut na co prejdem po rippede. Cim ste pokracovali vy? Rozmyslala som aj nad BFBM kazdy den, ale fakt neviem.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty14th April 2013, 2:40 pm

Ja zajtra idem prvý krát na 3. týždeň, a musím povedať, že Ripped ma baví oveľa viac, ako Shred. Síce mi tam chýbajú tie nápisy ako v Shrede: CIRCUIT 1, CIRCUIT 2... Vďaka tomu som vždy vedela, kde sme, no v Rippede sa musím stále pozerať na monitor a pamätám si vždy len posledný cvik Very Happy
Ani vlastne neviem, prečo sa mi Ripped oveľa viac páči, no asi to bude tými cvikmi.
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty29th April 2013, 7:05 pm

Ja Ripped cvicim stylom, ze idem kazdy den iny level. Na stvorku som si este netrufla, najlahsie mi isiel level 3, dnes som cvicila Cardio KickBox, zajtra mam pauzu a stredu chcem zacvicit Killer Abs Level 1. Viac mi vyhovuje taky system, ze kazdy den cvicim nieco ine.

Rippedu davam zatial 4, myslim ze su tam dobre, nove cviky najmaa clovek sa namaka aj zapoti.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty11th July 2013, 1:02 pm

jen tak zběžně jsem koukala na week 1 a některé cviky jsou stejné jako v 30DS, když ho mám za sebou má u Ripped cvičit i první týden(jestli to není posun zpět) ? díky
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty21st August 2013, 12:53 pm

Edaihi: Mne osobne prisel pouze Week 1 velmi podobny 30 DS. Pak uz jsem tam nejake velke podobnosti nenachazela. Ripped rozhodne neni krok zpet, jednotlive levely cvicis 5-6 dni, takze nez se nadejes, tak level 1 mas za sebou. Smile A vzdycky si krome Rippedu muzes zacvicit i neco dalsiho. Smile Navic spousta lidi rika, ze je Ripped narocnejsi nez 30 DS a ja musim souhlasit. Level 1 u Rippedu je sice jednoduchy, ja, ac se normalne hodne potim, jsem se u nej skoro nezapotila. U dalsich levelu jsem mohla rucnik a obleceni primo zdimat. Very Happy Takze se toho rozhodne neboj. Smile

Jinak ja uz mam Ripped odcviceny a muzu rict, ze me bavil mnohem vic nez 30 DS. Hlavne proto, ze se postupuje do dalsich urovnich rychleji nez v 30 DS. Tech 5-6 dni mi vyhovovalo vic nez "shredovych" 10. Nejvic me bavil asi level 4 a byla jsem na sebe moc pysna, kdyz jsem se tam dostala. Very Happy Nejmin me asi bavil level 3 a to byl zaroven pro me nejhorsi a nejnarocnejsi level z celeho programu. Jinak ale je Ripped bombasticky program. Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hlasujte pro oblíbenost.   Hlasujte pro oblíbenost. - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Hlasujte pro oblíbenost.
Strana 4 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Moje tělo - Fórum :: Jillian Michaels :: Cvičební programy :: Ripped in 30-