Poslední téma | » Oblečení na in-line bruslení 25th June 2015, 2:28 pm pro Anonymní » Jane Fonda5th December 2014, 10:58 am pro Anonymní » Port de Bras4th December 2014, 3:35 pm pro Anonymní » Začínám 10.3.201416th July 2014, 11:07 am pro Anonymní » Jak zhubnout nejdříve břicho ?9th July 2014, 5:00 pm pro Anonymní » Bob Harper30th May 2014, 7:31 pm pro Anonymní » Insanity workout20th May 2014, 8:59 pm pro Anonymní » Nedaří se mi, jsem zoufalá20th May 2014, 1:09 pm pro Anonymní » 6 MĚSÍČNÍ JÍDELNÍČEK14th April 2014, 9:40 pm pro Anonymní » Focus T251st April 2014, 1:07 pm pro Anonymní » Moje proměna - věčný boj s kily(tuky)31st March 2014, 9:03 am pro Anonymní » Celulitida ..věčný boj22nd March 2014, 11:43 am pro Anonymní » www.fitnesstv.cz15th March 2014, 11:52 am pro Anonymní » únik moči při cvičení (skákání)25th February 2014, 5:55 pm pro Anonymní » Reawe mění vlastní život25th February 2014, 11:05 am pro Anonymní » Zmenšující se prsa24th February 2014, 8:05 pm pro Anonymní » Rosa a její boj za hezčí postavou17th February 2014, 11:59 am pro Anonymní » Bazální metabolismus vs. celkový příjem kalorií29th January 2014, 8:26 am pro Anonymní » Rotační disk29th January 2014, 8:24 am pro Anonymní » Spiralizér28th January 2014, 9:49 am pro Anonymní » Dokážu to!!26th January 2014, 6:35 pm pro Anonymní » cvičím jím a nehubnu25th January 2014, 11:36 pm pro Anonymní » Jak spalujeme (nejen) s Jillian 25th January 2014, 8:33 pm pro Anonymní » Co právě teď děláte nebo na co se za moment chystáte?20th January 2014, 2:02 pm pro Anonymní » Podprsenky na beh20th January 2014, 10:10 am pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.9th January 2014, 5:31 pm pro Anonymní » Časopisy3rd January 2014, 5:26 pm pro Anonymní » Činky3rd January 2014, 5:25 pm pro Anonymní » Botky 3rd January 2014, 5:24 pm pro Anonymní » Hlasujte pro oblíbenost.2nd January 2014, 11:14 pm pro Anonymní |
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Kdo je přítomen | Celkem je zde přítomno 2 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 Anonymních nikdo není přítomen Nejvíce zde bylo současně přítomno 73 uživatelů dne 21st November 2024, 11:24 am |
Top posting users this week | |
|
| Kouření cigaret | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Kouření cigaret 13th July 2012, 10:48 am | |
| To je mojí starostí, kolikrát si říkám, že prostě přestanu, ale pak si zapálím. Nevytáhnu třeba krabku denně, ale několik si jich dám a jsem z toho zoufalá. U nás doma kouří všichni a proto je pro mě ještě těžší přestat, navíc kouří i přítel a takže jsem v totálním hajz**... |
| | | Nikki Finn (admin) Admin
Poèet pøíspìvkù : 1074 Join date : 09. 07. 12 Age : 44 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Kouření cigaret 13th July 2012, 11:16 am | |
| - VeEee napsal:
- To je mojí starostí, kolikrát si říkám, že prostě přestanu, ale pak si zapálím. Nevytáhnu třeba krabku denně, ale několik si jich dám a jsem z toho zoufalá. U nás doma kouří všichni a proto je pro mě ještě těžší přestat, navíc kouří i přítel a takže jsem v totálním hajz**...
ty jo, to je nehorázný svinstvo. Vím to sama nejlíp, já kouřila s přestávkou při těhotenství a kojení asi 7 let. Ze začátku pro mě nebyl problém krabička denně, kolegové v práci kouřili, spíš se z toho stal zvyk než nutnost. Pak jsem byla na soustředění, taková školní akce, povinná, byl tam jeden psychoterapeut, který do nás valil dva dny v kuse o tom, jak vzácný dar je naše vlastní tělo, a jako třešničku na dortu si nechal kouření. Nenadával nám, neponižoval, neříkal, že jsme slaboši, že nedokážem přestat, ale on měl dar slova a neskutečným způsobem nám zdůraznil, jak moc se ničíme a proč děláme to, co dělat nemusíme ) Já přijela domů s pomalu plnou krabičkou cigaret a jak jsem vystoupila z busu, první co bylo, hodila jsem ji skoro celou do kontejneru. Od té doby nekouřím. Celá rodina mi mohla říkat, jak je to hnusné a všechno, přítel se mohl postavit na hlavu a stejně mi to nešlo, a on ten pán to dokázal za dva dny. Pak jsem se dozvěděla, že přestala kouřit ještě jedna kolegyně, taky kvůli němu Je to skvělý člověk Přestat kouřit je neskutečně těžké... Je to hlavně o psychice samotného člověka, musí být na ten boj připraven, stejně jako když na sobě makáme, cvičíme, odříkáme si sladké, tučné, všechno - tohle je to samé, odříkání, musíme to chtít a být povznesen nad tím, že i když si druhý zakouří, já to neudělám. Párkrát to zkus Ještě dlouho po tom, co sjem přestala kouřit mi lidi nabízeli cigaretu, tak půl roku zpátky konečně přestali. | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 13th July 2012, 11:20 am | |
| - Nikki Finn (admin) napsal:
- VeEee napsal:
- To je mojí starostí, kolikrát si říkám, že prostě přestanu, ale pak si zapálím. Nevytáhnu třeba krabku denně, ale několik si jich dám a jsem z toho zoufalá. U nás doma kouří všichni a proto je pro mě ještě těžší přestat, navíc kouří i přítel a takže jsem v totálním hajz**...
ty jo, to je nehorázný svinstvo. Vím to sama nejlíp, já kouřila s přestávkou při těhotenství a kojení asi 7 let. Ze začátku pro mě nebyl problém krabička denně, kolegové v práci kouřili, spíš se z toho stal zvyk než nutnost.
Pak jsem byla na soustředění, taková školní akce, povinná, byl tam jeden psychoterapeut, který do nás valil dva dny v kuse o tom, jak vzácný dar je naše vlastní tělo, a jako třešničku na dortu si nechal kouření. Nenadával nám, neponižoval, neříkal, že jsme slaboši, že nedokážem přestat, ale on měl dar slova a neskutečným způsobem nám zdůraznil, jak moc se ničíme a proč děláme to, co dělat nemusíme )
Já přijela domů s pomalu plnou krabičkou cigaret a jak jsem vystoupila z busu, první co bylo, hodila jsem ji skoro celou do kontejneru. Od té doby nekouřím. Celá rodina mi mohla říkat, jak je to hnusné a všechno, přítel se mohl postavit na hlavu a stejně mi to nešlo, a on ten pán to dokázal za dva dny. Pak jsem se dozvěděla, že přestala kouřit ještě jedna kolegyně, taky kvůli němu
Je to skvělý člověk
Přestat kouřit je neskutečně těžké... Je to hlavně o psychice samotného člověka, musí být na ten boj připraven, stejně jako když na sobě makáme, cvičíme, odříkáme si sladké, tučné, všechno - tohle je to samé, odříkání, musíme to chtít a být povznesen nad tím, že i když si druhý zakouří, já to neudělám. Párkrát to zkus
Ještě dlouho po tom, co sjem přestala kouřit mi lidi nabízeli cigaretu, tak půl roku zpátky konečně přestali. Ono nejhorší ale je, že prostě doma každý kouří a všude to cítím a pak se mi v tom špatně třeba dýchá, když jsem dřív nekouřila. Začala jsem myslím předminulé prázdniny a už se to se mnou táhne. Vím, ž enekouřím tak dlouho, abych nedokázala přestat, ale když nemám cigaretu, tak prostě jdu a požádám sestru, nemám kurva žádnou vůli, abych přestala. Ale snažím se, už mám jednu krabičku na dva dny, dříve jsem měla na den . |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 19th July 2012, 1:36 pm | |
| VeEee, úplně tě chápu, v mém okolí kouří taky většina lidí a i když jsem to poslední půlrok omezila z krabičky denně na jednu krabičku na dva dny, tak mě to štve. Přítel taky kouří, ale je to takovej kuřák, kterýmu vadí holky kuřačky. Takže mě trošku tlačí do toho abych přestala, ale já na to prostě asi nemam |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 22nd July 2012, 5:51 pm | |
| Můj mladej mi taky říká, ať přestanu, ale sám si kouří, takže to tak trochu nechápu to chování. Já to mám asi stejně jako ty, tak krabičku na dva dny, někdy na den a půl, záleží na situaci, když jsem třeba měla zkoušky nebo tak, tak to jsem dávala víc, ale takhle většinou tu jednu na dva no. Ale i tak je to hrozné a navíc jsem si zvykla s tím i ráno chodit na wc... |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 24th July 2012, 10:21 am | |
| Odkedy behám, nemám na cigaretu ani pomyslenie. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 24th July 2012, 10:51 am | |
| Je pravda, že když jsem se začala zas hýbat, cvičit a občas i běhat, tak jsem to kouření dost omezila, tak se možná hýbu ještě málo. Kéž by mi pohyb pomohl nejen s váhou ale i s kouřením... |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 1st August 2012, 10:33 pm | |
| Já mám strach přestat kouřit kvůli přibírání, jinak bych nekouřila dávno. TAkže tajně doufám, že s tím, jak uvidím výsledky cvičení, se mi podaří pomalu přestat |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 13th August 2012, 9:32 am | |
| - Nikki Finn (admin) napsal:
- VeEee napsal:
ty jo, to je nehorázný svinstvo. Vím to sama nejlíp, já kouřila s přestávkou při těhotenství a kojení asi 7 let. Ze začátku pro mě nebyl problém krabička denně, kolegové v práci kouřili, spíš se z toho stal zvyk než nutnost.
Pak jsem byla na soustředění, taková školní akce, povinná, byl tam jeden psychoterapeut, který do nás valil dva dny v kuse o tom, jak vzácný dar je naše vlastní tělo, a jako třešničku na dortu si nechal kouření. Nenadával nám, neponižoval, neříkal, že jsme slaboši, že nedokážem přestat, ale on měl dar slova a neskutečným způsobem nám zdůraznil, jak moc se ničíme a proč děláme to, co dělat nemusíme )
Já přijela domů s pomalu plnou krabičkou cigaret a jak jsem vystoupila z busu, první co bylo, hodila jsem ji skoro celou do kontejneru. Od té doby nekouřím. Celá rodina mi mohla říkat, jak je to hnusné a všechno, přítel se mohl postavit na hlavu a stejně mi to nešlo, a on ten pán to dokázal za dva dny. Pak jsem se dozvěděla, že přestala kouřit ještě jedna kolegyně, taky kvůli němu
Je to skvělý člověk
Přestat kouřit je neskutečně těžké... Je to hlavně o psychice samotného člověka, musí být na ten boj připraven, stejně jako když na sobě makáme, cvičíme, odříkáme si sladké, tučné, všechno - tohle je to samé, odříkání, musíme to chtít a být povznesen nad tím, že i když si druhý zakouří, já to neudělám. Párkrát to zkus
Ještě dlouho po tom, co sjem přestala kouřit mi lidi nabízeli cigaretu, tak půl roku zpátky konečně přestali. Tak to je úžasné, že má někdo takovou super přesvědčovací metodu:) A paráda, žes dokázala přestat Já jsem kouřila asi 10 let a byla jsem fakt megazávislák.... Přestala jsem na dovolené, kam jsme jeli s kámošema, kteří o mém kouření nevěděli... Je fakt, že to že jsem přestala kouřit mi pomohlo k tomu, že jsem cigáro nahrazovala jídlem, tak jsem se pěkně vykrmila... Ty jo a nekouřím už 6 let Takže moc všem, co chtějí přestat, držím pěsti!! Vím, jak strašně je to těžké. |
Poèet pøíspìvkù : 1074 Join date : 09. 07. 12 Age : 44 Location : Czech Republic
| Předmět: Re: Kouření cigaret 13th August 2012, 11:25 am | |
| )) můj obdiv má každý, kdo přestal a nezačal... cigarety jsou droga, o to je to těžší přestat ) Takže taky jsi úžasná )) obě jsme | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 13th August 2012, 9:16 pm | |
| Já naštěstí cigaretám nikdy nepropadla, ale s pravdou ven - co jsem nevykouřila v cigaretách, to jsem dala v trávě . Moje neřest... Miriam - gratuluji! Jsi úžasná, že jsi to dokázala.. ve svém okolí vidím jak moc je to těžké. |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 14th August 2012, 8:32 am | |
| ja som fajčila 10 rokov ale iba v práci a muž o tom nevedel ked ma prepustili tak som prestala fajčiť a už som bez cigarety 3 roky |
| Předmět: Re: Kouření cigaret 14th August 2012, 9:52 am | |
| fialka: taky dobrý ale vidíš, zvládla jsi | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Kouření cigaret 14th August 2012, 11:15 am | |
| Nikki, jj, jsme Fialka, paráda Agafja, tak z trávy jsem měla děsnej strach, takže jsem nezkoušela a jsem ráda. Zato teď mám slušnou závislost na sportu |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Kouření cigaret | |
| |
| | | | Kouření cigaret | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |